Κάρεϊ Μάλιγκαν: γιατί την πέρασαν από οντισιόν οι αδελφοί Κοέν;

karei-maligkan-foto

Η Κάρεϊ Μάλιγκαν και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στην πρεμιέρα της ταινίας των αδελφών Κοέν στο Φεστιβάλ των Καννών (2013).

ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Έχει υπέροχη φωνή αλλά δεν την ενδιαφέρει μια καριέρα στο τραγούδι: η ηθοποιός Κάρεϊ Μάλιγκαν, μίλησε για τη συνεργασία της με τους αδελφούς Κοέν και την κοινή εμφάνισή της με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στην ταινία τους «Inside Llewyn Davis».

Η Κάρεϊ Μάλιγκαν, παρά τη λαμπρή καριέρα της,  χρειάστηκε να περάσει από οντισιόν για να πάρει το ρόλο της τραγουδίστριας Τζιν.
«Ο λόγος που οι αδελφοί Κοέν μού ζήτησαν να περάσω από οντισιόν για το ρόλο ήταν επειδή δεν με είχαν δει να παίζω κάτι παρόμοιο. Η ηρωίδα είναι τόσο μανιασμένη και ξέφρενη και μπορείς να δεις τη στενή σχέση της με τον Λιούλιν, ο ρόλος της είναι υπέροχα γραμμένος.


Ήταν βασανιστικό για τα νεύρα μου στην αρχή. Για μια εβδομάδα κάναμε πρόβες και όλοι μαζί παίζαμε μουσική και τότε ήταν που κάθισα για πρώτη φορά με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ενώ ο Τ. Μπόουν Μπουρνέτ, ενορχήστρωσε το όλο πράγμα. Ήταν αξιαγάπητοι. Ο Τζάστιν ήταν πολύ ενθαρρυντικός σε μένα που δεν ήμουν επαγγελματίας τραγουδίστρια και με έκανε να νιώσω υπέροχα. Πραγματικά μπήκαμε μέσα στο μικρό μας τρίο, αποτίνοντας το δικό μας φόρο τιμής στον Πίτερ, τον Πωλ και στη Μαίρη και ξέχασα όλα τα νεύρα μου, όταν το έκανα».


Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που Κάρεϊ Μάλιγκαν χρειάστηκε να επιστρατεύσει το ταλέντο της στο τραγούδι. Το ίδιο συνέβη και με την ταινία «Shame» του Στιβ Μακ Κουίν. Η ίδια ωστόσο θεωρεί συμπτωματική την εμφάνισή της σε ρόλους που απαιτούν και ικανότητα στο τραγούδι:  «όταν ήμουν στο σχολείο τραγουδούσα στη χορωδία-μέχρι εκεί έφταναν οι δυνατότητές μου και όταν  ήμουν πολύ νεότερη ήμουν στο μιούζικαλ, ωστόσο οι νέοι ρόλοι απλώς προέκυψαν.

Το «Shame» σχετικά κοντά με το «Inside Llewyn Davis» και έτυχε να έχουν και τα δύο τραγουδιστικά μέρη. Είναι ένα ωραίο κομμάτι από αυτούς τους χαρακτήρες αλλά σίγουρα, όχι κάτι που θα έκανα εκτός ενός φιλμ».