Μπεν Άφλεκ: καθυστερεί η κινηματογραφική συνάντησή του με τον Superman

mpen-aflek-fotografia-new-new

Ο Μπεν Άφλεκ θα είναι ο νέος Batman και η στολή του θα κρύβει αρκετές εκπλήξεις...

ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Η πρώτη κινηματογραφική συνάντηση του Superman με τον Batman θα καθυστερήσει, σύμφωνα με ανακοίνωση της Warner Bros.

Το πολυαναμενόμενο σίκουελ της περιπέτειας «Man of steel» («Ο άνθρωπος ατσάλι») με τη σκηνοθετική υπογραφή του Ζακ Σνάιντερ και πρωταγωνιστές τους Μπεν Άφλεκ και Χένρι Καβίλ αρχικά είχε προγραμματιστεί να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο του 2015. Όμως οι συντελεστές ανακοινώνουν τώρα ότι η νέα ημερομηνία εξόδου είναι στις 6 Μαϊου, το 2016.

Αρκετές φήμες κυκλοφόρησαν για τα αίτια αυτής της καθυστέρησης: διάφορα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τραυματισμό του Μπεν Άφλεκ στο πόδι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, όμως αυτή η πληροφορία διαψεύστηκε από το στούντιο.

Δεν αποκλείεται η αλλαγή ημερομηνίας της εξόδου της ταινίας να σχετίζεται με τη στρατηγική της προώθησής της. Η αλήθεια είναι ότι ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός για τα μπλοκμπάστερ φαντασίας, αφού αναμένονται τα νέα σίκουελ των ταινιών «The Avengers», «Εξολοθρευτής», «Tζουράσικ Παρκ», «Fast and furious» κ.α.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του στούντιο, η αλλαγή στον προγραμματισμό έγινε προκειμένου να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος στους δημιουργούς της ταινίας να ξεδιπλώσουν το όραμά τους, δεδομένου ότι πρόκειται για μια παραγωγή με σύνθετες οπτικές πτυχές, λόγω της ιστορίας της.

«Ξέρουμε ότι υπάρχει ήδη μεγάλη ανυπομονησία για τη δημιουργία της επόμενης ταινίας υπερ-ηρώων από τον Ζακ Σνάιντερ και είμαστε εξίσου ανυπόμονοι να δούμε τι μας ετοιμάζει για τον Σούπερμαν και τον Μπάτμαν που μοιράζονται για πρώτη φορά τη μεγάλη οθόνη», δήλωσε ο πρόεδρος της Warner Bros Κ. Βάντεμπεργκ.

Πάντως οι πρώτες πληροφορίες για το κοστούμι του Batman-Μπεν Άφλεκ, προήλθαν από τη γυναίκα του, την ηθοποιό Tζένιφερ Γκάρνερ: «είδα το κοστούμι και είναι απίστευτο. Έχει επαναδημιουργηθεί πλήρως και φαίνεται φανταστικό», δήλωσε σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight.