Ξεχάστε το Μάθιου ΜακΚόναχι που ξέρατε

makonaxi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Ο γοητευτικός ηθοποιός είπε να σοβαρευτεί και δεν τα πάει και άσχημα. Μάλιστα, μάλλον αρχίζει να αποδεικνύει σε κοινό και κριτικούς ότι και ωραίος είναι και καλός ηθοποιός.

Τέρμα οι εύπεπτες ερωτικές κομεντί, που το ενδυματολογικό στιλ του Μάθιου Μακόναχι επέβαλε την έλλειψη ρούχων. Ο αμερικανός ηθοποιός ντύθηκε, έχασε πολλά κιλά για τις ανάγκες του ρόλου του στο «Dallas Buyers Club» και κάπως έτσι απέκτησε και την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ Ά ανδρικού ρόλου, το οποίο είναι πολύ πιθανό να κατακτήσει κιόλας.

Σκηνή απο την ταινία Dallas Buyers Club.

Η νέα αυτή τακτική του πάει πολύ και έτσι το …ημίγυμνο είδωλο του Χόλιγουντ συνεχίζει να υπογράφει τις λεγόμενες σοβαρές ταινίες. Μετά το «Interstellar» του Κρίστοφερ Νόλαν, που το περιμένουμε στα τέλη του 2014 (7 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ), ο ΜακΚόναχι υπέγραψε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία του Γκας Βαν Σάντ «Sea of trees» απέναντι στον Κεν Ουατανάμπε, ο οποίος είχε βρεθεί στις υποψηφιότητες των Όσκαρ Β΄ανδρικού ρόλου για τη ερμηνεία του στον «Τελευταίο Σαμουράι» το 2004.

Σεναριακά την ταινία υπογράφει ο Κρις Σπάρλινγκ (σεναριογράφος του «Buried») και ο ΜακΚόναχι θα υποδυθεί έναν αμερικανό με τάσεις αυτοκτονίας, ο οποίος γίνεται φίλος με έναν ιάπωνα (τον Ουατανάμπε) στο τιμητικό δάσος που βρίσκεται στους πρόποδες του Φούτζι.

Αυτές είναι οι μόνες πληροφορίες που έχει δώσει μέχρι στιγμής η παραγωγή, κρατώντας σαν επτασφράγιστο μυστικό τις υπόλοιπες λεπτομέρειες.

Αν η ιστορία είναι όντως όπως τη φανταζόμαστε και «πατάει» στις ερμηνείες των δύο ηθοποιών, μάλλον ο ΜακΚόναχι κάνει πολύ καλή ….στροφή στην καριέρα του.