Γ. Χωραφάς και Α. Πάντζης αποκαλύπτουν τη «Χαρά και τη Θλίψη του Σώματος»

pantzis
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Η 3η συνεργασία του Ανδρέα Πάντζη με τον Γιώργο Χωραφά μάλλον δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες και για μία…τρίτη βράβευση σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Η κοινωνική αναζήτηση του κύπριου σκηνοθέτη περιπλανιέται μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Βουλγαρίας, προσπαθώντας να ...αναπνεύσει από την προδοσία και τη μοναξιά.

Έννοιες όπως η αγάπη και η φιλία, «θυσιάζονται» στο βωμό του κέρδους, του χρήματος και φυσικά της προδοσίας. Ο Χάρης Αμπραζής στον πρωταγωνιστικό ρόλο δέχεται σχεδόν αμαχητί τη σύλληψή του έπειτα από ένα «κόλπο» με τον φίλο του Γιώργο Χωραφά.

Η πατρική φιγούρα του δεύτερου όμως δεν επιτρέπει στον Αμπραζή να τον προδώσει και έτσι αυτός είναι ο μόνος που τιμωρείται με φυλάκιση. Όταν θα βγει από τη φυλακή θα τον αναζητήσει και μέσα από το δικό του οδοιπορικό θα γνωρίζει τη Σίλβια Πέτκοβα (Ντίτα).

Οι ρόλοι αλλάζουν, οι καταιγιστικές αναζητήσεις για έναν κόσμο αλλιώτικο θα φέρουν μνήμες μιας σύγχρονης γύμνιας, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και στη συνένετυξή του στο click@life ο Γιώργος Χωραφάς.

«Η Χαρά και η Θλίψη του Σώματος» είναι ένα σύγχρονο κοινωνικό δράμα, ένα film noir, που θα γοητεύεσαι και θα προβληματίσει.

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Πάντζης, παίζουν: Χάρης Αμπράζης, Γιώργος Χωραφάς, Σίλβια Πέτκοβα, Κώστας Δημητρίου, Κρις Γκρέκο, Αντρέας Καρράς.