Οι Στέιθαμ και ΜακΚάρθι είναι ζευγάρι;

statham
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Εκείνος, ένα καθαρόαιμο αρσενικό με άγριες διαθέσεις. Εκείνη, μία από τις πιο κωμικές φιγούρες που έχει να επιδείξει ο κινηματογράφος.

Αποτέλεσμα; Μία ταινία με κατασκόπους, που περιμένουμε πως και πώς να δούμε.

Ο γοητευτικός και ταλαντούχος Τζέισον Στέιθαμ συναντά την υπέροχη Μελίσα ΜακΚάρθι και μαζί κάνουν μία αχτύπητη ομάδα, που μάχεται (και νικά, λογικά) το κακό.

Όλα αυτά φυσικά με άπλετη δόση χιούμορ στην πολυαναμενόμενη κωμωδία του Πολ Φέιγκ, «Susan Cooper». Το φαινομενικά αταίριαστο αυτό ζευγάρι θα ενώσει τις υποκριτικές και …πολεμικές τους δυνάμεις.

Ο Στέιθαμ θα υποδυθεί σύμφωνα με το σενάριο έναν κατάσκοπο, που θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με την επίτιμη μυστική πράκτορα ΜακΚάρθι και καλώς εχόντων των πραγμάτων, το γέλιο θα βγει αβίαστα.

Ο σκηνοθέτης και οι παραγωγοί μάλιστα έπρεπε να περιμένουν αρκετά μέχρι ο Στέιθαμ να πει το τελικό "ok". Η πρώτη πρόταση του είχε γίνει το περασμένο φθινόπωρο αλλά ο ηθοποιός ήταν διστακτικός.

Τελευταίες πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν, ότι ο σκληρός Στέιθαμ τελικά θα μας ξαναδείξει την κωμική του πλευρά, την οποία έχουμε να δούμε από το «Snatch» και τις « Δύο καπνισμένες κάνες» του Γκάι Ρίτσι.