Η επιστημονική φαντασία είναι τελικά ελληνική υπόθεση

spok
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

3,2,1 έτοιμοι για απογείωση; Το 9ο SFF-rated ATHENS είναι πανέτοιμο και καταφθάνει την Πέμπτη 20 Μαρτίου για να μας εξιτάρει με την ελληνική οπτική της επιστημονικής φαντασίας.

Η 9η διοργάνωση του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Επιστημονικής Φαντασίας και Φανταστικού της Αθήνας (9ο SFF-rated ATHENS) θα διαρκέσει από τις 20 ως τις 26 Μαρτίου και αναμένεται να καλύψει στο έπακρο τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη.

Οι λάτρεις του είδους και όχι μόνο θα απολαύσουμε νυχτερινές προβολές σε φαντασιακές διαστάσεις στον κινηματογράφο Μικρόκοσμος Filmcenter στη Λεωφ. Συγγρού, σε μία ξεχωριστή διοργάνωση που περιλαμβάνει Έλληνες δημιουργούς με ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, αφιέρωμα στα games, ευρωπαϊκές πρεμιέρες και avant-première, λανσάρισμα του νέου διπλού συλλεκτικού dvd, με ταινίες μικρού μήκους από τις διοργανώσεις του 2012 και 2013 και αμέτρητα δώρα για το κοινό.

Όλα αυτά μάλιστα μόλις στην τιμή των 8 ευρώ (ενιαίο ημερήσιο εισιτήριο για όλες τις προβολές) και 5 ευρώ (φοιτητικό).

Συνολικά θα προβληθούν 4 ταινίες μεγάλου μήκους και 15 ταινίες μικρού μήκους Ελλήνων σκηνοθετών ενώ για τους λάτρεις των games, τη Δευτέρα 24 Μαρτίου θα προβληθεί ένα μοναδικό αφιέρωμα με ταινίες μικρού μήκους και fan films βασισμένα σε δημοφιλή παιχνίδια.

Και για τους …αχόρταγους του είδους, το νέο διπλό συλλεκτικό dvd με επιλεγμένες ταινίες μικρού μήκους του Φεστιβάλ, αυτή τη φορά από τις διοργανώσεις του 2012 και 2013 θα πρωτοπαρουσιαστεί και θα είναι διαθέσιμο προς πώληση στο 9ο SFF-rated ATHENS.

Ώσπου εμείς να επιστρέψουν με λεπτομέρειες, εσείς μπορείτε να επισκεφτείτε τις επίσημες σελίδες του φεστιβάλ www.facebook.com/sffrated, www.youtube.com/sffratedathens και http://sffrated.wordpress.com.