Θα με παντρευτείς…τζάμπα;

marry-me
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Τόπος συνάντησης: το Boοze. Αιτία: ένας γάμος αλλά δώρα μη φέρετε.

Η ομάδα Docutrance μας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε ένα ιερό μυστήριο. Αυτό του γάμου μεταξύ του Έρικ από την Γερμανία και της Γκλάντις από την Κούβα. Η ταινία «Παντρέψου με» προβάλλεται με ελεύθερη είσοδο την Τρίτη 25 Μαρτίου στις 8.30 το βράδυ στο Booze.

Σε συνεργασία με το Ινστιτούτου Goethe, η κινηματογραφική ομάδα διοργανώνει την προβολή μιας ταινίας-ντοκιμαντέρ των Uli Gaulke και Jeannette Eggert, που παρακολουθεί την πορεία και την έκβαση ενός κεραυνοβόλου έρωτα.

Την Πρωτοχρονιά του 2000, ο 35χρονος Έρικ από την Γερμανία και η κουβανή Γκλάντις αρραβωνιάζονται στην Αβάνα. Η 27χρονη, δυναμική και ανεξάρτητη Γκλάντις αποφασίζει να ακολουθήσει τον Έρικ στην Γερμανία μαζί με τον γιο της Ομαρίτο.

Εκεί, όμως θα ζήσουν τη σύγκρουση των διαφορετικών πολιτισμών από τους οποίους προέρχονται. Το ταξίδι ζωής των πρωταγωνιστών γεμάτο κωμικά, αλλά και οδυνηρά, απροσδόκητα συμβάντα έρχεται στην οθόνη του Booze και είμαστε όλοι καλεσμένοι.

Πληροφορίες: Booze, Κολοκοτρώνη 57, Μοναστηράκι, 21555-08834, 69493-73590, Τρίτη 25 Μαρτίου στις 8.30 το βράδυ, είσοδος ελεύθερη.