Πέθανε ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός, Τζέιμς Ρέμπχορν

tzeims-rempxorn
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός, Τζέιμς Ρέμπχορν, ο οποίος συμμετείχε σε εκατοντάδες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Νιού Τζέρσι, σε ηλικία 66 ετών.

Ο Ρέμπχορν πέθανε από μελάνωμα, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, που επικαλείται την εκπρόσωπό του, Νταϊάν Μπας.
Ο ηθοποιός εργάστηκε στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο και έπαιξε σε περισσότερες από 50 ταινίες, μεταξύ των οποίων οι «Ημέρα της Ανεξαρτησίας», «Το ξαδελφάκι μου ο Βίνι», «Βασικό Ένστικτο» και «Επιστροφή στο Cold Mountain». Ήταν, επίσης, γνωστός και για το ρόλο του στο «Άρωμα Γυναίκας», το 1992.

Ως ηθοποιός του θεάτρου εμφανίστηκε σε ένα ριμέικ της ταινίας «Οι 12 ένορκοι» το 2004, ενώ είχε ερμηνεύσει πολλούς ρόλους στην τηλεόραση, όπως τον αλησμόνητο ρόλο του βοηθού εισαγγελέα στη σειρά «Seinfeld». Πιο πρόσφατα, έπαιξε στην ταινία «Πατρίδα» ως Φρανκ Μάτισον - ο πατέρας της Κάρι Μάτισον, της αξιωματικού της CIA που υποδύθηκε η Κλερ Ντέινς. Η ταινία έδειχνε πως τόσο η κόρη όσο και ο πατέρας παλεύουν με τη διπολική διαταραχή. Ο Ρέμπχορν γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 1948 στη Φιλαδέλφεια. Ζούσε με τη σύζυγό του Ρεμπέκα Λιν Ρέμπχορν και τις δύο κόρες τους, Χάνα και Έμα.​

naftemporiki.gr