Κορίτσι του Bond, η Penelope Cruz;

cruz
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Για την κινηματογραφική επανασύνδεση της Penelope Cruz με τον Sam Mendes μιλάνε οι ..καλές γλώσσες τις τελευταίες μέρες και ειλικρινά δεν ξέρω τι να πιστέψω.

Οι φήμες κυκλοφορούν 2-3 μέρες τώρα και λένε ότι η Ισπανίδα καλλονή θα συμπράξει με τον σκηνοθέτη για να γίνει και αυτή μέλος της παρέας του Bond.

To πολυαναμενόμενο σίκουελ του Skyfall, Bond 24 έχει ήδη συγκεντρώσει ονόματα με περγαμηνές αλλά για περισσότερες πληροφορίες ούτε λόγος. Βέβαια, το όνομα της Cruz ακούγεται λίγες μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση ότι ο «12 χρόνια σκλάβος» Chiwetel Ejiofor θα υποδυθεί τον κακό στο σίκουελ του Bond.

Ρόλο (αυτόν του κακού δηλαδή) που είχε παίξει με τεράστια επιτυχία ο σύζυγος της Cruz και εξαιρετικός ηθοποιός, Javier Bardem. Αν όντως οι φήμες επιβεβαιωθούν πάντως, το κορίτσι του Bond αποκτά άλλη αίγλη καθώς η Iσπανίδα καλλονή θα είναι το πρώτο «Bond girl» με Oscar στην κατοχή του ( και η Halle Berry μπορεί να πήρε Oscar αλλά αυτό έγινε μετά τη συμμετοχή της στην ταινία του Bond).

Αλλά το θέμα είναι ότι οι ίδιες φήμες για την ίδια τιανία είχαν ακουστεί και πέρυσι...και έμειναν απλά φήμες. Ίσως αυτή την φορά τα πράγματα να είναι διαφορετικά.

Πάντως η ταινία θα βγει στις αίθουσες στα τέλη του 2015, άρα έχουμε καιρό ακόμα.