Έτοιμα (σχεδόν) τα Avatar 2,3 και 4

avatar
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Ο πολυπράγμων James Cameron βγήκε για λίγο από τα στούντιο και μίλησε για τα σίκουελ του Avatar αλλά και το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ «Years Of Living Dangerously», του οποίου είναι παραγωγός και όπου η κλιματική αλλαγή μπαίνει στο μικροσκόπιο με τη βοήθεια των χολιγουντιανών σταρ.

Σύμφωνα με τη συνέντευξη που έδωσε στο φόρουμ Reddit Ask Me Anything, ο αμερικανός σκηνοθέτης, επιστρέφει στην Πανδώρα με νέες περιπέτειες.

Έχει υπάρξει σημαντική πρόοδος με το Avatar, δήλωσε επισημαίνοντας ότι «Το δεύτερο, τρίτο και τέταρτο μέρος είναι ταυτόχρονα όλα στη διαδικασία της παραγωγής. Τώρα σχεδιάζουμε τα πλάσματα, τα σκηνικά, τους χαρακτήρες που θα εμφανιστούν σε όλα τα φιλμ. Και λογικά θα πρέπει να έχουμε τελειώσει μέσα στις επόμενες έξι εβδομάδες».

Όσο για το αν νιώθει πίεση, ο James Cameron ξεκαθάρισε ότι πάντα αισθάνεται πίεση, είτε πρόκειται για μία νέα ταινία είτε για κάποιο σίκουελ, αφού πρέπει να διασκεδάσει το κοινό.

«Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου αισθανόμουν πίεση άρα αυτό δεν είναι κάτι καινούριο. Ωστόσο, τώρα εκείνο που με αγχώνει είναι ότι πρέπει να κόψω κομμάτια του φιλμ που αγαπώ για είναι αρμονικό και υποφερτό χρονικά».