Pierce Brosnan: Ποτέ δεν ήμουν αρκετά καλός James Bond

brosnan
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Στα 61 του χρόνια, ο Pierce Brosnan κάνει τον απολογισμό του και αφοπλιστικά δηλώνει ότι ο δικός του υπερκατάσκοπος ήταν απλά «εξημερωμένος».

Μιλώντας σε συνέντευξή του στην Telegraph, ο ιρλανδός ηθοποιός «αδειάζει» την ερμηνεία του ως James Bond και παραδέχεται ότι ποτέ δεν ήταν πολύ καλός σ' αυτόν τον ρόλο, παρά το γεγονός ότι τον υποδύθηκε σε 4 ταινίες.

Το 2002 και το «Die Another Day» ήταν η τελευταία του ταινία ως πράκτορας James Bond και τώρα, 12 χρόνια μετά, ο Brosnan με αφοπλιστική ειλικρίνεια λέει στο δημοσιογράφο της Telegraph «Αισθανόμουν ότι είχα παγιδευτεί στο χρόνο μεταξύ του Roger Moore και του Sean Connery.

Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να πιάσω το νόημα» είπε ενώ τόνισε ότι ο χαρακτήρας του υπερκατασκόπου που υποδύθηκε αυτός ήταν αρκετά εξημερωμένος και ίσως αυτό να είχε να κάνει και με τις δικές του ανασφάλειες. Πάντως, «Δεν έχω καμία όρεξη να βλέπω τον εαυτό μου ως James Bond. Επειδή ποτέ δεν είναι αρκετά καλός. Είναι ένα απαίσιο συναίσθημα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το κατασκοπικό ντεμπούτο του Pierce Brosnan έγινε το 1995 ενώ το Die Another Day, παρά τις κάκιστες κριτικές και την cameo εμφάνιση της Madonna, ήταν από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες.

Αλλά τελικά ο Daniel Craig ανανέωσε τον Bond και ειδικά στο Skyfall με τον Sam Mendes στο σκηνοθετικό πηδάλιο, ο αγαπημένος πράκτορας του Ian Fleming έσπασε το φράγμα του 1 δις. δολ.στο παγκόσμιο box office.