Και η επόμενη δουλειά του Leonardo DiCaprio θα είναι…

dicaprio
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

...το «The Revenant» του Alejandro González Iñárritu.

Ο Leo φαίνεται ότι το σκέφτηκε αρκετά μέχρι να αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο πρότζεκτ του και φαίνεται ότι το βρήκε: θα συνεργαστεί με τον ταλαντούχο σκηνοθέτη Alejandro González Iñárritu – βλ. Βαβέλ, Biutiful, 21 γραμμάρια – στην ταινία «The Revenant», σε παραγωγή New Regency και Fox.

Τόσο ο DiCaprio, όσο και ο Inarritu ήθελαν εδώ και καιρό να πραγματοποιήσουν αυτή την ταινία, αλλά δεν είχαν καταφέρει να βρουν τον σωστό χρόνο. Κατά πάσα πιθανότητα, η παραγωγή θα ξεκινήσει το επόμενο φθινόπωρο.

Ο εξαιρετικός μεξικανός σκηνοθέτης Alejandro González Iñárritu.

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Michael Punke, το οποίο  επικεντρώνεται στη ζωή ενός ανθρώπου που ζει στα σύνορα των ΗΠΑ τη δεκαετία του 1820.

Ο πρωταγωνιστής είναι αποφασισμένος να διασχίσει αμέτρητα χιλιόμετρα για να εκδικηθεί εκείνους που τον εγκατέλειψαν επειδή τον είχαν για νεκρό μετά από μια επίθεση αρκούδας.

Τη σεναριακή διασκευή ανέλαβαν ο Mark L. Smith και ο Iñárritu.

Ο DiCaprio από την άλλη, έρχεται από ένα δυνατό 2013, μετά τις μεγάλες παραγωγές του  «The Great Gatsby» και του «Λύκου της Wall Street», ταινίες με τις οποίες συνέχισε να αποδεικνύει ότι δεν είναι απλά ένας ακόμη ωραίος του σινεμά, αλλά ένας ηθοποιός με μεγάλη υποκριτική αντίληψη και ικανότητα.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας του λοιπόν με τον Alejandro González Iñárritu αναμένεται άκρως ενδιαφέρον. Ίδωμεν…