Η Sharon Stone κυβερνητική πράκτορας;

stone
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Κάποιες φορές οι φήμες επιβεβαιώνονται και οι υπογραφές «πέφτουν» στα συμβόλαια. Άλλες φορές πάλι, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά κι έτσι τελικά δε θα είναι η Uma Thurman εκείνη που θα παίξει στην κωμωδία δράσης American Ultra, αλλά η Sharon Stone.

Το American Ultra, σε σκηνοθεσία Nima Nourizadeh και σενάριο του Max Landis, αφηγείται το τι συμβαίνει όταν ο Mike, ένας τυπάκος που ζει σε μια μικρή πόλη, ανακαλύπτει ότι τελικά δεν είναι αυτός που νόμιζε ότι ήταν.

Ο Mike, ο οποίος μέχρι τότε ζούσε μια απλή ζωή μαζί με τη φίλη του, Phoebe, μαθαίνει ότι δεν είναι ένας τεμπέλης και χαλαρός τύπος, αλλά ένας άρτια εκπαιδευμένος κατάσκοπος.

Φυσικά, με την ανακάλυψη της αληθινής του ταυτότητας, η ζωή του Mike μπαίνει σε κίνδυνο και αναγκάζεται να ανακαλέσει όλες τις μετουσιωμένες ως τότε ικανότητες του, προκειμένου να επιβιώσει.

Η Sharon Stone θα ενσαρκώσει τη Victoria Lasseter, τη γυναίκα που κρύβεται πίσω από το πρόγραμμα εκπαίδευσης κατασκόπων, η οποία είναι αποφασισμένη να προστατέψει το πολύτιμο έργο της.

Τη βασική πρωταγωνιστική τριάδα των Kristen Stewart, Jesse Eisenberg και Sharon Stone, θα πλαισιώσουν οι Walton Goggins, Tony Hale, John Leguizamo, Bill Pullman και Topher Grace.

Δεν έχει ακουστεί κάτι σχετικά με το πότε θα βγει η ταινία στις αίθουσες, πάντως οι φαν των κωμωδιών δράσης θα πρέπει να ανυπομονούν.