Will Ferrell -John C. Reilly: μετά το Step Βrothers τι;

stepbrothers
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Ο Will Ferrell και ο John C. Reilly θέλουν να γίνουν Συνοριοφύλακες και πλέον μένει να δούμε τις λεπτομέρειες της ομώνυμης ταινίας.

Υπήρχε ήδη η φήμη για μια πιθανή επανένωση του κωμικού διδύμου των Will Ferrell και John C. Reilly στην ταινία Devil’s Night, τώρα όμως το στούντιο της Sony ενδιαφέρεται για ένα ακόμη πρότζεκτ, το Border Guards.

Αν αυτό συμβεί, θα έχουμε την ευτυχία να δούμε το κωμικό δίδυμο σκηνοθετημένο από τον Adam McKay.

H Sony έχει αναθέσει το σενάριο στο βετεράνο του είδους Jesse Armstrong και η ιστορία έχει ως εξής: ο Ferrell και ο Reilly είναι δύο αγαπημένοι φίλοι, οι οποίοι αποφασίζουν ότι ο σκοπός της ζωής τους θα έπρεπε να είναι η προστασία των αμερικανικών συνόρων από τους μετανάστες χωρίς χαρτιά.

Παρ’ όλα αυτά, καταφέρνουν να εγκλωβιστούν οι ίδιοι στο Μεξικό χωρίς ταυτότητες, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει, φυσικά, να μπουν παράνομα στις ΗΠΑ περνώντας τα σύνορα που οι ίδιοι ήθελαν να διαφυλάξουν.

Σκηνή από την ταινία Step Brothers.

Η τελευταία φορά που είδαμε τον Ferrell και τον Reilly να συμπρωταγωνιστούν ήταν το Step Brothers, οπότε πραγματικά ευελπιστούμε το καινούργιο πρότζεκτ να πραγματοποιηθεί, ακόμα και αν χρειαστεί να περιμένουμε λίγο παραπάνω.

Η πρώτη φορά που ο McKay είχε συνεργαστεί με τον Ferrell ήταν στο Anchorman 2, στο οποίο ο Reilly δεν είχε παραλείψει να κάνει μια cameo εμφάνιση σα φάντασμα.

Αυτό το διάστημα, ο Ferrell έχει ένα ρόλο στην ταινία Welcome to Me, της Kristen Wiig, ενώ παράλληλα παίζει και στο Get Hard, σαν αντίπαλος του Kevin Hart.

Ο Reilly απ’ την άλλη κρατάει το ρόλο του Rhomann Dey στο Guardians Of The Galaxy, το οποίο θα βγει στις αίθουσες των ΗΠΑ την 1η Αυγούστου, ενώ παράλληλα ξεκινά γυρίσματα για το The Lobster του δικού μας Γ. Λάνθιμου.

Πραγματικά φορτωμένο και χορταστικό για τους φαν το πρόγραμμά τους, αλλά όχι τόσο ώστε να μην ανυπομονούμε να τους δούμε εκ νέου μαζί!