Η επιστροφή της κυρίας Doubtfire

doubtfire
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Θα ξαναφορέσει ο Robin Williams το εμπριμέ φόρεμα της κυρίας Doubtfire; Πολύ πιθανό, μιας και το σενάριο έχει αναλάβει ο έμπειρος David Berenbaum.

Η κυρία Doubtfire ήταν ένας από τους καλύτερους ρόλους του Robin Williams, ο οποίος ακόμα και αν δεν είχε την ουσία του John Keating (Κύκλος των Χαμένων Ποιητών) ή το βάθος του Adrian Cronauer (Καλημέρα Βιετνάμ), ήταν μέρος μιας εκ των καλύτερων οικογενειακών κωμωδιών των ‘90s.

Γι΄αυτό μάλλον ετοιμάζεται και ένα σίκουελ. Ένα ζήτημα βέβαια είναι ο καιρός που έχει περάσει από το 1993, χρονιά κατά την οποία η σκωτσέζικης καταγωγής κυρία Euphegenia Doubtfire μπήκε «λαθραία» στο σπίτι των ίδιων της των παιδιών ως νταντά.

Αν η κυρία Doubtfire ήταν αληθινή, θα ζούσε ακόμα; Και μάλιστα θα μπορούσε ακόμα να φροντίζει παιδιά κι εφήβους;

Όλα θα κριθούν από την επιδεξιότητα του σεναριογράφου και το πώς θα ξαναφέρει στη ζωή το … μακιγιάζ του Robin Williams. Ίσως αυτή τη φορά η κυρία Doubtfire να πρέπει να αναλάβει τα εγγόνια της, ποιος ξέρει;

Εμείς να πούμε απλά ότι ελπίζουμε πως πράγματι θα είναι ο Robin Williams αυτός που θα... αναστήσει την κυρία Doubtfire και ότι το υπόλοιπο καστ θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα με τις ευχάριστες και δεμένες ερμηνείες των Pierce Brosnan και της Sally Field.