Η Nicole Kidman επιστρέφει στην Αυστραλία

kidman
ΤΡΙΤΗ, 06 ΜΑΙΟΥ 2014

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία γύρω από το όνομα της Nicole Kidman. Αφορμή; Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της στη δραματική «Grace Of Monaco», μια ταινία για την οποία πολλά έχουν ήδη ειπωθεί, πριν καν αυτή προβληθεί στις μεγάλες οθόνες.

Η ηθοποιός φυσικά συνεχίζει απτόητη κι έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας της, σε σκηνοθεσία της Kim Farrant και με συμπρωταγωνιστή της τον Joseph Fiennes.

Το «Strangeland» είναι ένα θρίλερ που «ξετυλίγεται» στο τοπίο μιας άγριας, αφιλόξενης φύσης: δύο έφηβοι, η Lily και ο Tom, εξαφανίζονται στην έρημο της Αυστραλίας.

Οι ντόπιοι συνδράμουν τους απελπισμένους γονείς και σύντομα μια ολόκληρη επιχείρηση διάσωσης λαμβάνει χώρα. Η ανατροπή όμως δεν αργεί να έρθει, καθώς οι ντόπιοι, βασιζόμενοι σε αρχαίες δοξασίες και πιστεύω των Αβοριγίνων, γρήγορα θα στραφούν εναντίον του ζευγαριού.

Το σενάριο το οποίο έγραψαν οι Fiona Seres and Michael Kinirons επικεντρώνεται τόσο  στον αντίκτυπο που έχει το τραγικό γεγονός στο γάμο του ζευγαριού, όσο και στα μεταφυσικά στοιχεία που το «συνοδεύουν». Ενδιαφέρον δεν ακούγεται;

Η ταινία θ’ αρχίσει να προβάλλεται το 2015, πιθανότατα κάνοντας πρεμιέρα στην Αυστραλία, ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν οι ακριβείς ημερομηνίες της παγκόσμιας διανομής.