Νέος Χάρι Πότερ χωρίς …Χάρι Πότερ;

harry
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΜΑΙΟΥ 2014

Το Νοέμβριο του 2016 ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες με μάγους και δράκους. Αλλά που είναι ο Χάρι Πότερ;

Η J.K. Rowling έχει έμπνευση και μετά την τερατώδη επιτυχία του Χάρι Πότερ επιστρέφει σε γνώριμα μονοπάτια με το «Fantastic Beasts And Where To Find Them».

Πρόκειται για μία νέα τριλογία (για αρχή, ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον) που μας γυρνά 70 χρόνια πριν την εμφάνιση του Χάρι Πότερ, της Ερμιόνης και του Ρον. Με απλά, λόγια μην περιμένετε cameo εμφάνισή τους.

Από την άλλη, η ιστορία που μας απασχολεί είναι σαν ένα πρίκουελ του μικρού μάγου με πρωταγωνιστή τον Newt Scamander (Newton Artemis Fido "Newt" Scamander), έναν διάσημο μάγο ή καλύτερα έναν master στα μαγικά πλάσματα.

Η ταινία αυτή είναι το σεναριακό ντεμπούτο της Rowling (κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου της στην ουσία), κανένα όνομα δεν έχει ακουστεί για πρωταγωνιστικό ρόλο και σύμφωνα με πληροφορίες η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στα αμερικανικά σινεμά έχει οριστεί ως η 18η Νοεμβρίου του 2016.

Θα μου πείτε βέβαια: που τον είδα τον Χάρι Πότερ; Μπορεί ο ίδιος να μην εμφανιστεί αλλά στις ταινίες του δεν είχαμε μόνο νεαρούς πρωταγωνιστές.

Σκεφτείτε λοιπόν ποιοι θα μπορούσαν να είναι οι «νέοι» ήρωες: Κάποιοι μεγαλύτεροι σε ηλικία ίσως; Τι λέτε για τον Ντάμπλντορ;