Δωρεάν βραδιές θερινού σινεμά στα σοκάκια της Αθήνας

open
ΤΡΙΤΗ, 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Είσοδος ελεύθερη, πρεμιέρες, κλασικά αριστουργήματα και ελληνικά διαμάντια στο Open Air Film Festival της αθηναϊκής... εξοχής και είμαστε καλεσμένοι στη μεγαλύτερη γιορτή του θερινού σινεμά.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η διοργάνωση του δικού μας, υπαιθρίου κινηματογράφου στην καρδιά της καλοκαιρινής Αθήνας μας επιφυλάσσει εκπλήξεις από τις 16 Ιουνίου μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

Οι πιο όμορφοι χώροι της Αθήνας, αλλά και των ευρύτερων περιοχών μετατρέπονται σε υπαίθριες αίθουσες προβολής με ελεύθερη είσοδο, συνδυάζοντας την ομορφιά του αστικού τοπίου με πάνω από 20 αριστουργήματα της 7ης τέχνης.

Από τον πεζόδρομο της Δ. Αρεοπαγίτου, στο Άλσος Πετραλώνων, το Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος, το Άλσος Νέας Σμύρνης μέχρι την Πλατεία Αυδή, την Πλατεία Μεσολογγίου, το Νομισματικό και το Βυζαντινό Μουσείο αλλά και το Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου, η πόλη «μυρίζει» σινεμά.

Η πρεμιέρα θα γίνει στις 16 Ιουνίου με την ταινία του Χοσεΐν Αμινί, «Τα Δύο Πρόσωπα Του Γενάρη», μία ταινία με ελληνικό άρωμα. Προσοχή η προβολή απαιτεί προσκλήσεις.

Ελληνικές ταινίες, κλασικό Χόλυγουντ, μοντέρνος Αμερικάνικος Κινηματογράφος και γεύση από Γαλλία έχει το πρόγραμμα στη συνέχεια, ικανοποιώντας όλα τα σινεφίλ γούστα.

Περισσότερες πληροφορίες αλλά και το πρόγραμμα των προβολών μπορείτε τα να βρείτε στην επίσημη σελίδα του φεστιβάλ.