Michael Douglas και Diane Keaton πρώτη φορά μαζί

ki-omos-ginetai
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Ο Michael Douglas και η Diane Keaton έχουν περάσει δεκαετίες ολόκληρες στα πλατό του Χόλιγουντ, παρ’ όλα αυτά οι καλλιτεχνικές τους πορείες μέχρι σήμερα δεν είχαν ποτέ διασταυρωθεί. Αυτό το καλοκαίρι, όμως, οι δύο μεγάλοι σταρ θα συναντηθούν για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία «Κι Όμως… Γίνεται».

Υπάρχουν ένα εκατομμύριο λόγοι να μη συμπαθήσει κανείς τον Oren Little (Michael Douglas) και αυτό ακριβώς είναι που θέλει. Εσκεμμένα αντιπαθητικός σε οποιονδήποτε μπορεί να συναντηθούν οι δρόμοι τους, δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το να πουλήσει ένα τελευταίο σπίτι και να αποσυρθεί στην ηρεμία και τη γαλήνη – έως ότου ο αποξενωμένος γιος του εμφανίζει μια εγγονή (Sterling Jerins) για την οποία δεν γνώριζε καν ότι υπήρχε και έρχονται τα πάνω κάτω στη ζωή του.

Ανίδεοι για το πώς να φροντίσουν για ένα γλυκό εγκαταλειμμένο εννιάχρονο την «παραδίδουν» στην αποφασιστική και αξιαγάπητη γειτόνισσα Leah (Diane Keaton) και προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του απερίσπαστος. Αλλά σιγά-σιγά, ο Oren μαθαίνει πεισματικά να ανοίγει την καρδιά του στην οικογένειά του, στη Λία, και την ίδια τη ζωή μέσα σε αυτή την ξεκαρδιστική κωμωδία από τον σκηνοθέτη Rob Reiner («Στάσου Δίπλα Μου», «Όταν ο Χάρι Γνώρισε την Σάλι»).

Σκηνοθεσία: Rob Reiner. Πρωταγωνιστούν: Michael Douglas, Diane Keaton, Sterling Jerins. Η ταινία προβάλλεται από την Hollywood Entertainment.