By The Sea, η νέα ταινία των Angelina Jolie και Brad Pitt

brad-jolie
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Ότι ξανασυνεργάζεται το πιο λαμπρό ζευγάρι του Χόλιγουντ το ξέρατε. Αλλά τι άλλο γνωρίζουμε για την περιβόητη αυτή νέα ταινία που ετοιμάζουν;

Εμείς το χρέος μας το κάναμε. Σας ενημερώσαμε ότι Jolie και Pitt γράφουν, σκηνοθετούν και ετοιμάζουν μία νέα ταινία. Αυτή η μέχρι τώρα φήμη, επιβεβαιώθηκε από την εταιρεία  Universal, η οποία μάλιστα μας είπε ότι η καινούρια αυτή παραγωγή φέρει τον τίλτο «By the Sea».Τίτλος, που ενδέχεται να αλλάξει όμως στο μέλλον.

Ωστόσο για την ιστορία της ταινίας, όλοι τηρούν σιγή ιχθύος. Το μόνο που λένε είναι, ότι η ιστορία επικεντρώνεται στη σχέση ενός ζευγαριού.

Η Jolie υπογράφει to σενάριο μετά του συντρόφου της αλλά και τη σκηνοθεσία. Όμως όλα αυτά θα γίνουν πράξη αφού βγει στους κινηματογράφους το «Unbroken», η βιωματική ταινία για τη ζωή του Louis Zamperini, που πέθανε μάλιστα πρόσφατα.

Η Jolie από την πλευρά της ανακοίνωσε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για τη νέα της συνεργασία με τη Universal ( η οποία βρίσκεται πίσω και από το Unbroken), δηλώνοντας ότι «Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος για όσους έχουν να πουν ιστορίες και ανυπομονώ για το διαρκές πάθος και την υποστήριξη που μου έχει προσφέρει ως δημιουργός».

Προς το παρόν, η οικογένεια Jolie – Pitt εκτός από το Unbroken περιμένει και την πρεμιέρα του «Fury», του πολλά υποσχόμενου πολεμικού δράματος που πρωταγωνιστεί αλλά και συμμετέχει ως παραγωγός, ο Brad Pitt.