Στην παραλία της Καλαμάτας παίζει ωραίο σινεμά

kalamata
ΤΡΙΤΗ, 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

H Καλαμάτα λατρεύει το σινεμά και το αποδεικνύει με το «Phonoscope project».

Τι είναι αυτό; Μία υπέροχη σύμπραξη μεταξύ της έβδομης τέχνης και της μουσικής. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το Σάββατο 26 Ιουλίου, στις 21:30 η Filmhouse/Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας παρουσιάζει μια βραδιά, στην οποία οι μαγικές εικόνες του κινηματογράφου ντύνονται ζωντανά από τις πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις των Universe 217 και των SuperPuma, δύο σημαντικών συγκροτημάτων του ελληνικού χώρου.

Μουσική και κινηματογράφος παντρεύονται μοναδικά σε μια μαγική ανοικτή προβολή δίπλα απ’ το κύμα στην ανατολική παραλία Καλαμάτας.

Οι Universe 217 αναλαμβάνουν να …ντύσουν με τις μυσταγωγικές τους συνθέσεις τις περιπέτειες του Harold Lloyd στο ξεκαρδιστικό «Safety Last», ενώ οι Superpuma και τα ιδιαίτερα ηχοχρώματά τους θα συνοδεύσουν τους ιλαρούς ήρωες των μικρών μήκους ταινιών του Roman Polanski: «Two Men And A Wardrobe» και «Le Gros Et Le Maigre».

Η είσοδος στο The Phonoscope Project είναι ελεύθερη, η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του ξενοδοχείου Elite City Resort και την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Real Open Air Cinema, υπεύθυνη μεταξύ άλλων για το Θερινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.

Για περισσότερες πληροφορίες μία επίσκεψη στο επίσημο site της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης Καλαμάτας, θα σας πείσει.