Σε πολεμική ταινία και ο Matthew McConaughey

matthew
ΤΡΙΤΗ, 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Η εμμονή του Χόλιγουντ με τις πολεμικές ταινίες (βλέπε Brad Pitt, George Clooney, Tom Hanks κ.λπ) φυσικά δε θα μπορούσε να λήξει έτσι απλά.

Μετά τις τεράστιες παραγωγές που ετοιμάζονται να βγουν στην μεγάλη οθόνη, με το Fury να έρχεται πρώτο, ο Matthew McConaughey με ένα Oscar ήδη στο ενεργητικό του και θέλοντας να διατηρήσει τη στόφα του βραβευμένου ηθοποιού, μπαίνει και αυτός στο κλαμπ των…πολεμοχαρών.

Το σενάριο του Andrew Cypiot ονομάζεται «The Company Man» και βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Edwin Wilson, ενός πράκτορα της CIA, ο οποίος εισχωρεί κρυφά πίσω από τις εχθρικές γραμμές για να εξασφαλίσει μια σύμβαση με όπλα και φυσικά να αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες και τα μυστικά στους ανωτέρους του μετά τον Ψυχρό Πόλεμο.

Αλλά τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή. Η υπηρεσία θα αλλάξει πολιτική και εκείνος απρόθυμος να συμμορφωθεί με τα νέα δεδομένα θα καταλήξει ο νούμερο ένα εχθρός της Εισαγγελείας των ΗΠΑ.

Με το πρώτο άκουσμα, ακούγεται μία καλή ιστορία για τον McConaughey, αλλά πολλά παίζονται και στο όνομα του σκηνοθέτη, που θα αναλάβει να μεταφέρει την ιστορία στην οθόνη.

Μέχρι τότε, τα νέα του οσκαρικού πλέον ηθοποιού περιλαμβάνουν το πολυαναμενόμενο Interstellar του Christopher Nolan, το Sea of trees του Gus Van Sant και ενδεχομένως κάποια συνέχεια του Magic Mike.