Βρέθηκε η νέα... σύζυγος του Tom Hanks

tom-hanks
ΤΡΙΤΗ, 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Όχι, ο διάσημος ηθοποιός δε χώρισε από τη «δική» μας Rita Wilson, απλά ο σκηνοθέτης του νέου πολεμικού δράματος που θα πρωταγωνιστήσει, ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Steven Spielberg αποφάσισε να τον «παντρέψει» κινηματογραφικά με την Amy Ryan.

Ο Steven Spielberg ολοκληρώνει σιγά σιγά το καστ των ηθοποιών, που θα πλαισιώσει τον οσκαρικό Tom Hanks στο πολεμικό θρίλερ που ετοιμάζει.

Η υπόθεση αφορά σε έναν δικηγόρο, που προσπαθεί να διαπραγματευτεί την απελευθέρωση ενός αιχμάλωτου πιλότου στη Σοβιετική Ένωση κατά την περίοδο του Ψυχρού πολέμου. Αλλά αυτό σας το έχουμε ήδη πει.

Στα νεότερα της ταινίας, που ξεκινά γυρίσματα το Σεπτέμβριο, η υποψήφια για Oscar Amy Ryan θα είναι η «σύζυγος» του χαρακτήρα που θα υποδυθεί ο Hanks, δηλαδή του James Donovan.

Παράλληλα, στο καστ θα προστεθεί εκτός απροόπτου και ο επίσης υποψήφιος για Oscar, Alan Alda, αν και ο ρόλος που θα αναλάβει δεν έχει καθοριστεί ακόμα, σύμφωνα με την DreamWorks Pictures που θα συνεισφέρει οικονομικά μαζί με τη 20th Century Fox, για την υλοποίηση της ταινίας, η οποία ακόμα δεν έχει τίτλο.

Το σενάριο είναι των Joel και Ethan Coen, βασισμένο στην αρχική ιστορία που έγραψε ο Matt Charman και με αυτή τη συνεργασία Hanks και Spielberg σφραγίζουν την τέταρτη φορά που θα βρεθούν μαζί μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Μία ακόμη συνεργασία δηλαδή που αναμένεται να έχει ανάλογη επιτυχία με τις προηγούμενες.