«Μαριονέτες»... χαμένες στην αφιλόξενη Αθήνα

georgoulis
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Ο Παντελής Καλατζής, κινηματογραφικό παιδί του Νίκου Κούνδουρου, σκηνοθετεί τις «Μαριονέτες», μία ιστορία μυστηρίου, γυρισμένη σε μια άγνωστη, σκοτεινή και γεμάτη πειρασμούς Αθήνα.

Η νέα ταινία του Παντελή Καλατζή συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ονόματα της των ελλήνων ηθοποιών: Αλέξης Γεωργούλης, Γιούλικα Σκαφιδά, Άκης Σακελλαρίου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ναταλία Δραγούμη, Κλέλια Ρένεση, Τάσος Νούσιας, Γιώργος Χρανιώτης, Σόφη Ζανίνου, Μάνος Βακούσης, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Κρις Ραντάνοφ, Δήμητρα Λημνιού και ο Γιώργος Κιμούλης.

Σε σενάριο του ίδιου και των Λάζαρου Μπαλαούρα και Αλέξη Γεωργούλη, περιπλανιέται σε μία επικίνδυνη Αθήνα για να διελευκάνει έναν φόνο. Τα γυρίσματα μόλις ολοκληρώθηκαν και η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το χειμώνα του 2014.

Η εταιρεία παραγωγής Showtime Productions και το τμήμα δημοσίων σχέσεων, μέσα από τα επίσημα social media της ταινίας, θα προβάλουν  βήμα- βήμα τη δημιουργία της. Και αυτό είναι κάτι που μέχρι σήμερα, ως κοινό δε μπορούσαμε να δούμε.

Πλέον, μαζί θα βλέπουμε step by step τον τρόπο που δημιουργείται μια κινηματογραφική ταινία πριν βγει στις αίθουσες. Πώς;

Κάθε εβδομάδα με ένα link, θα μπορούμε να παρακολουθούμε - μαζί με τους followers στα social media της παραγωγής- τη δημιουργία της ταινίας από την αρχή, μέχρι εκείνη να βρεθεί στο τελικό στάδιο, αυτό της επίσημης προβολής της στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Αναλυτικές λεπτομέρειες για την ταινία, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της ταινίας στο facebook.