Ζήνα: η μεγάλη (;) επιστροφή

zina
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Η Ζήνα των ‘90s με τη χαρακτηριστική τσιρίδα του πολέμου, το ύφος του τρελού στο μάτι και τη μόνιμη σύντροφο και συνοδοιπόρο Gabrielle, δεν έχει κάνει καμία σοβαρή καριέρα. Αλλά αυτό είναι γνωστό.

Εξάλλου, πόσο μπορεί να αποτάξεις από πάνω σου έναν τέτοιο χαρακτήρα που έγινε must για κάθε drag queen, ηρωίδα για κάθε φεμινίστρια και ο φόβος και ο τρόμος για κάθε αποτυχημένο «Ηρακλή»;

Τα χρόνια πέρασαν, η τσιρίδα (ελπίζω και εύχομαι) να έχει σιγάσει και έπειτα από μία…σχεδόν μυθική πορεία σε ανάλογες τηλεοπτικές παραγωγές χαμηλής νοημοσύνης και σίγουρα ανύπαρκτης ιστορικής ακρίβειας, η Ζήνα, η warrior princess, κατά κόσμον Lucy Lawless, επιστρέφει ως άλλη ηρωίδα, πάλι στα τηλεοπτικά δρώμενα. Αύτη τη φορά θα συμμετάσχει στο «Agents of SHIELD» της Marvel.

Η σειρά είναι βασισμένη στο χαρακτήρα του Agent Coulson, που δημιούργησε ο Clack Gregg, από τις πρόσφατες διάσημες παραγωγές της Μarvel μεταξύ των οποίων το «The Avengers» και το «Iron Man».

Στο ίδιο επίπεδο δράσης, αλλά σε άλλη εποχή, η Lawless θα πρωταγωνιστήσει αλλά άγνωστο παραμένει ποιον ρόλο θα υποδυθεί.