Ο Αnthony Hopkins εισβάλλει στη μικρή οθόνη

hopkins1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Τον τελευταίο καιρό η τηλεόραση έχει κλέψει όλα τα οσκαρικά αστέρια του σινεμά. Ήρθε και η σειρά του Anthony Hopkins.

O υπέροχος ηθοποιός ετοιμάζεται να συνεργαστεί με τον έτερο υποψήφιο για oscar σεναρίου (για το Μemento) και αδερφό του επίσης ταλαντούχου σκηνοθέτη Christopher Nolan, Johan.

O Nolan (μαζί τη Lisa Joy στο σενάριο) συνεργάζεται με τους επίσης master στο είδος τους παραγωγούς J.J. Abrams και Jerry Weintraub για να δημιουργήσουν τις νέες περιπέτειες στο «Westworld».

Δίπλα στον οσκαρικό Hopkins θα δούμε την Evan Rachel Wood αλλά και τον James Madsen που μάλλον δε μπορούσαν να αρνηθούν μία πρόταση για να παίξουν πλάι σε έναν από τους δασκάλους της 7ης τέχνης.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Hopkins θα υποδυθεί τον Dr. Robert Ford, μια λαμπρή φυσιογνωμία ενός ιδιαίτερου Creative Director, Επικεφαλής Προγραμματιστή και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου τoυ θεματικού πάρκου, Westworld.

Με ανορθόδοξες μεθόδους και χωρίς συμβιβασμούς, ο αδυσώπητος Hopkins είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για το θέαμα.

Στον αντίποδα η Wood, η οποία θα ανακαλύψει ότι ζει ένα ψέμα. Όμορφη, ήρεμη αλλά όχι πραγματική. Ή τουλάχιστον όχι ανθρώπινη.

Και αυτή και ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί ο Madsen είναι ρομπότ. Ο Madsen δε, που είναι και ερωτευμένος με την Wood, είναι προγραμματισμένος να πεθαίνει ξανά και ξανά, ως μέρος του σόου του πάρκου.

Το σενάριο ετοιμάζεται εδώ και αρκετό καιρό και άνηκε σε εκείνες τις ιδέες που όλοι περιμέναμε αλλά δεν είχε υλοποιηθεί. Αλλά τελικά όλα στον καιρό τους. Και οι προσδοκίες μας πλέον είναι τεράστιες.