Εγκαινιάζεται το θερινό σινεμά στην παραλία Βοτσαλάκια του Πειραιά

therino-peiraias
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Επίσημη πρώτη για ένα από τα ωραιότερα θερινά σινεμά της Αττικής θα λάβει χώρα σήμερα, Πέμπτη 24 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην πλαζ Βοτσαλάκια.

Το έργο που ξεκίνησε να υλοποιείται μέσα στο 2013, είναι έτοιμο και ανοίγει επίσημα τις πόρτες του για το κοινό. Ο θερινός κινηματογράφος, «Cine - Bοτσαλάκια», επρόκειτο να αποτελέσει πόλο έλξης τόσο για τους Πειραιώτες όσο και για τους επισκέπτες της πόλης.

Η μοναδική του θέα σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του Πειραιά, την πλαζ Βοτσαλάκια, τον εντάσσει αυτόματα στους ωραιότερους θερινούς κινηματογράφους του λεκανοπεδίου.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν με την προβολή της πανέξυπνης αντιρατσιστικής σάτιρας του Φιλίπ Ντε Σοβερόν «Θεέ μου τι σου κάναμε;», η οποία αποτελεί την πιο επιτυχημένη ταινία της χρονιάς στη Γαλλία.

Με πρωταγωνιστές τους Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Άρι Αμπιτάν, Μέντι Σαντούν, Ελοντί Φοντάν και Φρεντρίκ Μπελ, ένα παραδοσιακό ζευγάρι της μεσοαστικής κοινωνίας, επιθυμεί διακαώς έναν γαλλικό παραδοσιακό γάμο, αφού οι τρεις από τις τέσσερις κόρες του έχουν παντρευτεί έναν Εβραίο, έναν Κινέζο και έναν Μουσουλμάνο.

Μόνη ελπίδα είναι η τελευταία κόρη, που ανακοινώνει ότι πρόκειται να παντρευτεί. Όμως, παραλείπει να αναφέρει ότι ο γαμπρός, που καταφθάνει με την οικογένειά του, είναι Αφρικανός.

naftemporiki.gr