Η Uma Thurman μπαίνει στην κουζίνα

uma
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Η διάσημη ηθοποιός αρπάζει κουτάλες και μαχαίρια και συναντά τον Bradley Cooper στην κουζίνα του.

Σε σκηνοθεσία του John Wells και σενάριο του Steven Knight, ο Brandley Cooper θα υποδυθεί έναν διάσημο σεφ με το όνομα Adam Jones (έτσι θα ονομάζεται και η ταινία), ο οποίος θα θελήσει να φτιάξει την καλύτερη ομάδα στην ιστορία της μαγειρικής.

Σε αυτό το εγχείρημα θα έχει βοηθούς μερικούς από τους πιο διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ μεταξύ των οποίων η Emma Thompson και η τελευταία προσθήκη της Uma Thurman. Σε αυτό το καστ συμπληρώστε ακόμη τους Sienna Miller, Jamie Dornan, Sam Keeley, Sarah Greene και Daniel Bruhl.

Η ταινία ξεκινά γυρίσματα αυτές τις ημέρες με νέο πλέον τίτλο, καθώς μέχρι τώρα το ξέραμε ως «Chef». Ο τίτλος βέβαια άλλαξε μάλλον επειδή πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει και ο «Chef» του Jon Favreau με τον Robert Downey Jr.

Ο Brandley Cooper ως Adam Jones σεναριακά είναι αστέρι στο είδος του αλλά η αυτοπεποίθηση και το πάθος του σε συνάρτηση με την ιδιόρρυθμη προσωπικότητά του, τον οδηγούν να χάσει κάθε έλεγχο ειδικά μάλιστα όταν κερδίσει το τρίτο αστέρι Michelin.

Από την άλλη, ο ρόλος της Thurman δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα αλλά ο χαρακτήρας της θα ονομάζεται Helene. Αλλά για να ξέρουμε και τι να περιμένουμε, απλά θυμηθείτε ότι ο σεναριογράφος Steven Knight είναι αυτός που υπογράφει και το Locke (Σε λάθος χρόνο) που κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στις ελληνικές αίθουσες.