Ο Έρως χρόνια δεν κοιτά…

clooney
ΚΥΡΙΑΚΗ, 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

…και όταν λέμε δεν κοιτά, εννοούμε ότι δε ρίχνει ούτε μια κλεφτή ματιά. Έτσι από περιέργεια.

Προσωπικά, το επικροτώ, με την έννοια ότι αν δύο άνθρωποι ταιριάζουν, τι με νοιάζει εμένα ποιος είναι μεγαλύτερος, ποιος μικρότερος και αν εν πάσει περιπτώσει έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας. Επαγγελματικά, όμως δε μπορώ να κρατηθώ και να μη σας το πω έτσι για να κουτσομπολέψουμε λίγο. Καλοκαίρι είναι, ας χαλαρώσουμε.

Ο Bruce Willis είναι γεννημένος το 1955. Η σύζυγός του από το 2009 Emma Heming (με την οποία έχουν ήδη δύο παιδιά) είναι το 1978. Με απλά μαθηματικά λοιπόν η διαφορά μεταξύ τους είναι 23 χρόνια.

Ο πιο διάσημος και περιζήτητος μέχρι πρόσφατα εργένης, ο George Clooney είναι γεννημένος το 1961. Στα 53 του σήμερα αποφάσισε να αρραβωνιαστεί και σύντομα να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, την Amal Alamuddin, δικηγόρο με περγαμηνές που διανύει και αυτή (όπως και η σύζυγος του Willis) το 36ο έτος της ηλικίας της.

Μεγαλύτερη διαφορά έχει όμως ο γόης Jason Statham με τη σύντροφό του, ηθοποιό και μοντέλο Rosie Huntington-Whitely. Ο Statham είναι γεννημένος το 1967 και η αγαπημένη του το 1987. Είκοσι χρόνια η διαφορά, η σχέση τους μετρά ήδη 4 χρόνια, από τον Απρίλιο του 2010 αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Statham είναι πέραν και πάσης ηλικίας.

Από τις πιο διάσημες ηλικιακές διαφορές είναι αυτή μεταξύ του Michael Douglas και της Catherine Zeta-Jones. Ο Douglas στις 25 Σεπτεμβρίου του 1969 έκανε πάρτι για τα 25α γενέθλιά του και την ίδια στιγμή στην Swansea της Ουαλίας οι Patricia και David Jones ήταν πανευτυχείς γονείς μίας κόρης, την οποία ονόμασαν Catherine-Zeta.

Τριάντα χρόνια μετά Michael και Catherine-Zeta γνωρίστηκαν στη Γαλλία και στις 18 Νοεμβρίου του 2000 παντρεύτηκαν.

Ο Alec Baldwin αφού χώρισε με την Kim Basinger ξανανοικοκυρεύτηκε. Η νέα του σύζυγος, Hilaria Baldwin, είναι μόλις 30 ετών. Εκείνος πάλι είναι 56.

Μεγάλη η διαφορά, ειδικά αν σκεφτείς ότι η μεγάλη κόρη του Baldwin (από το γάμο του με την Basinger) είναι 11 χρόνια μικρότερη από τη μητριά της.

Η Mary Kate Olsen είναι το μωρό που γνωρίσαμε στην οικογενειακή κωμωδία «Full House». Αυτό συνέβη το 1987, τότε που η ηθοποιός διένυε τους πρώτους μήνες της ζωής της.

Τότε που ο αγαπημένος της, αρραβωνιαστικός της σήμερα, γνωστός τραπεζίτης και αδερφός κατά του ήμισυ του πρώην Προέδρου της Γαλλίας, Nicolas Sarkozy, Olivier έκλεινε τα 27 του χρόνια.

Αυτός που αναμφίβολα όμως, κερδίζει σε αυτή την ηλικιακή μάχη είναι ο Woody Allen, ο οποίος έχει διαφορά από τη σύζυγό του Soon-Yi Previn, ούτε 10 ούτε 20 αλλά 38 ολόκληρα χρόνια.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως, η ηλικία της νεαρής Soon-Yi ήταν το τελευταίο πράγμα που απασχόλησε τα μέσα, όταν έγινε γνωστή η σχέση τους.

Το γεγονός ότι η Soon-Yi ήταν θετή κόρη της τότε συντρόφου του, Mia Farrow, ήταν αυτό που προκάλεσε σκάνδαλο.