«Η Παράσταση Αρχίζει» με ελεύθερη είσοδο

jazz
ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Ο σκηνοθέτης και χορογράφος Bob Fosse αφηγείται τη ζωή του μέσα από την ταινία «Η παράσταση αρχίζει» (All that jazz) που προβάλλεται σήμερα στον θερινό κινηματογράφο «Σινε-Ελληνίς Cinemax».

Στο πλαίσιο του 4 th Athens Open Air Film Festival, o Bob Fosse μας ξανασυστήνει την 9 φορές υποψήφια για όσκαρ βιωματική ταινία του «Η παράσταση αρχίζει».

Το φιλμ του 197, που απέσπασε 4 oscar, είναι μία κλασική ταινία με τους Roy Scheider, Jessica Lange και Leland Palmer στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η ιστορία της ταινίας ακολουθεί τον καταξιωμένο χορογράφο και σκηνοθέτη Joe Gideon (Roy Scheider), που αρνείται πεισματικά να δει πως ζει μία εξουθενωτική καθημερινότητα, η οποία ορίζεται από τις πυρετώδεις προετοιμασίες για το επόμενο μιούζικαλ, το μοντάζ της τελευταίας του ταινίας και φυσικά τα μεγάλα πάθη του: τις γυναίκες, το τσιγάρο, το ποτό και τις αμφεταμίνες.

Η προβολή της ταινίας ξεκινά στις 9 το βράδυ στο θερινό σινεμά του «Σινε-Ελληνίς Cinemax», στη Λεωφόρο Κηφισίας 29 και η είσοδος είναι ελεύθερη. Φυσικά, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.