Rodriguez και Miller έτοιμοι για το Sin City 3

sin-city
ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Το καλλιτεχνικό εγχείρημα των Robert Rodriguez και Frank Miller πέτυχε. Ήταν θέμα χρόνου για γίνει franchise.

Με το Sin City 2: A dame to kill for να είναι από τις ταινίες που αδημονούμε να δούμε φέτος, οι «καλλιτεχνικοί εγκέφαλοι» Robert Rodriguez και Frank Miller επιβεβαιώνουν τις φήμες ότι συζητούν και για το τρίτο μέρος της ιστορίας.

Το ασπρόμαυρο noir έχει φανατικό κοινό. Εμείς είμαστε αναμφίβολα ανάμεσά τους. Άρα τα νέα δε θα μπορούσαν παρά να μας βρουν απολύτως σύμφωνους.

Όλα αυτά βέβαια κυκλοφόρησαν ενώ μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα το τηλεοπτικό σποτάκι για το δεύτερο μέρος (που κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Αυγούστου) το οποίο είναι σχεδόν εθιστικό.

Ο Miller μιλώντας για το ενδεχόμενο της 3ης ταινίας του Sin City δήλωσε κατά τη διάρκεια του Comic-Con «Ο Robert και εγώ συζητάμε για το Sin City 3. Άρα καλά θα κάνετε να πάτε να δείτε το 2 γιατί αλλιώς η παραγωγή δεν θα πληρώσει για το νέο σίκουελ».

Στα χρονικά περιθώρια τώρα, έστω και αν δώσουν τα χέρια για το 3ο μέρος μάλλον θα αργήσουμε να το δούμε στις οθόνες. Εξάλλου υπολογίστε ότι το διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης ταινίας ήταν 9 χρόνια. Αλλά εμείς έχουμε υπομονή...