Γευστική….πρεμιέρα στο 4o Open Air Film Festival

chef
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

Αύριο, Τρίτη 19 Αυγούστου ετοιμαστείτε για μία βραδιά γεμάτη άρωμα και γεύση στο Village Park.

Ο λόγος είναι ότι το πρόγραμμα του 4ου Athens Film Festival έχει ετοιμάσει για τα μάτια μας μόνο την πρεμιέρα της ταινίας «Chef».

Με τον Jon Favreau στη θέση του σκηνοθέτη, του σεναριογράφου αλλά και του πρωταγωνιστή, η ταινία συγκεντρώνει αγαπημένους ηθοποιούς. Από τον υπέροχο Robert Downey Jr και τη σαγηνευτική Scarlett Johansson στον μοναδικό Dustin Hoffman και την μεθυστική Sofia Vergara, η ταινία είναι ένας ύμνος στο καλό φαγητό.

Το «Chef» αποθεώνει το εμπνευσμένο φαγητό, που σχεδόν μπορεί να γευτεί κανείς μέσα από τις εικόνες της ιστορίας του Καρλ, ενός σεφ που, μετά από μία παρεξήγηση απολύεται από ένα γκουρμέ εστιατόριο. Ο Καρλ αναγκάζεται να επιστρέψει στο Μαϊάμι μετά από προτροπή της πρώην συζύγου του (Sofia Vergara) και να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση: μια κινούμενη καντίνα με γκουρμέ φαγητό.

Σχεδιάζει να διασχίσει όλη τη χώρα, με τελικό προορισμό το Λος Άντζελες και με βασικό σκοπό να διεκδικήσει την θέση που του αξίζει στην ελίτ των σεφ. Ετοιμαστείτε για γκουρμέ κινηματογραφικές απολαύσεις, γιατί τελικά ο πραγματικός σταρ αυτής της ξεκαρδιστικής, τρυφερής κωμωδίας, δεν είναι παρά το ίδιο το φαγητό.

Πληροφορίες: Τρίτη 19 Αυγούστου, στις 21:00, Village Park, Θηβών 228 & Παρνασσού, Αγ. Ιωάννης, είσοδος ελεύθερη.