Αποστολή στο Μαρόκο για τον Tom Cruise

mission
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Δύο εβδομάδες θα χρειαστεί η παραγωγή του «Mission Impossible 5» για να ολοκληρώσει τα γυρίσματα του νέου σίκουελ στο Μαρόκο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Tom Cruise, ως πιστός και μόνιμος σωτήρας της ανθρωπότητας, αναλαμβάνει να πρωταγωνιστήσει για πέμπτη φορά στις περιπέτειες του Ethan Hunt.

Μετά τη Βιέννη λοιπόν, ο ειδικός πράκτορας θα χρειαστεί να μεταβεί στο Μαρόκο και συγκεκριμένα σε δύο τεράστιες λεωφόρους, τις οποίες έχει «κλείσει» η παραγωγή για να μπορέσει να κάνει τα ακροβατικά του ο αμερικανός ηθοποιός.

Η μαροκινή κυβέρνηση δε θα μπορούσε να αρνηθεί μία χολιγουντιανή πρόταση, γιατί η αλήθεια είναι ότι πολύ απογοητεύτηκε όταν οι ιθύνοντες του νέου και πολυαναμενόμενου Star Wars επέλεξαν για τα γυρίσματα τους το Abu Dhabi.

Με αυτό το …βάρος, η Μαροκινή Εθνική Εταιρεία διαχείρισης των Λεωφόρων ((Societe Nationale des Autoroutes du Maroc) ανακοίνωσε ότι ο κεντρικός δρόμος μεταξύ Αγκαντίρ και Καζαμπλάνκα θα παραμείνει κλειστός για δύο εβδομάδες μέχρι και τα μεσάνυχτα της 12ης Σεπτεμβρίου.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο Cruise και οι συμπρωταγωνιστές του Rebecca Ferguson και Simon Pegg ολοκλήρωσαν τα γυρίσματά τους στην …ταράτσα της Όπερας της Βιέννης αλλά και στους σταθμούς του μετρό της πόλης, ενώ σε μαροκινό έδαφος τα γυρίσματα θα γίνουν στο Μαρακές, την Καζαμπλάνκα και το Ραμπάτ.