Χειμώνα με μοναδικές πρεμιέρες υπόσχεται ο OTE TV

ote
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Πάνω από 500 κινηματογραφικές πρεμιέρες, 2.000 ταινίες και 100 ξένες σειρές το χρόνο είναι η «εγγύηση» του OTE TV για έναν πολυαναμενόμενο σινεφίλ χειμώνα.

Μπορεί να έχουμε μπει για τα καλά στο φθινόπωρο, αλλά οι προτάσεις του OTE TV δεν αφήνουν περιθώρια στενοχώριας. Ο λόγος; Φυσικά οι κινηματογραφικές πρεμιέρες, οι αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές και τα διεθνή blockbusters που θα κατακλύσουν τις οθόνες μας.

Στα κινηματογραφικά κανάλια του ΟΤΕ TV, οι συνδρομητές έχουν στη διάθεσή τους πάνω από 2.000 ταινίες το χρόνο, πρεμιέρες, βραβευμένες παραγωγές και δημοφιλή blockbusters από τα μεγαλύτερα στούντιο του Χόλιγουντ (Disney, Fox, HBO, Miramax κ.α) και τις καλύτερες ανεξάρτητες εταιρείες παραγωγής στην Ελλάδα και το εξωτερικό (BBC, Sky, Gaumont, TF1, Odeon, Feelgood, Spentzos κ.α).

Και τα νέα γίνονται ακόμα καλύτερα, αφού ο ΟΤΕ TV προχώρησε πρόσφατα σε αποκλειστική συμφωνία με την NBCUniversal για την πρώτη τηλεοπτική προβολή των ταινιών του στούντιο, καθώς και με την MGM, που εξασφάλισε στα κανάλια ΟΤΕ CINEMA τις ταινίες πρώτης προβολής του στούντιο, ενώ παράλληλα συνεχίζεται ο εμπλουτισμός του περιεχομένου των καναλιών με νέες συμφωνίες.

Στην κατηγορία των τηλεοπτικών σειρών από την άλλη, οι συνδρομητές του OTE TV είναι πέραν του δέοντος ικανοποιημένοι για μία ακόμα φορά. Νέες δημοφιλείς και πολυβραβευμένες σειρές, καθώς και νέοι κύκλοι επεισοδίων κάνουν πρεμιέρα τη σεζόν που έρχεται αποκλειστικά στα κανάλια OTE CINEMA, όπως η νέα σειρά Banshee, ο 5ος κύκλος του Downton Abbey, που θα προβληθεί αμέσως μετά τη Μ. Βρετανία τον Οκτώβριο αλλά και το βραβευμένο με 2 Emmy Fargo.

Τα δημοφιλέστερα blockbusters και τις ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, μπορούν να παρακολουθούν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV και μέσα από την υπηρεσία OTE Cinema on Demand.

Αλλά επειδή σινεμά δεν είναι μόνο ταινίες, ο ΟΤΕ TV προσφέρει ένα ολοκληρωμένο και ποιοτικό μπουκέτο καναλιών με ντοκιμαντέρ, όπως τα National Geographic Channel και National Geographic Channel HD, που πρόσφατα προστέθηκαν στην υπηρεσία, τα Discovery HD Showcase, Discovery Channel, ID Investigation Discovery, Discovery Science, NatGeo Wild HD, HISTORY HD και TRAVEL CHANNEL HD. 

Stay tuned, όμως γιατι σύντομα έρχεται στις οθόνες μας το κορυφαίο κανάλι για τη φύση και τα ζώα, το Animal Planet, που θα μεταδίδεται σε υψηλή ευκρίνεια, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και η διάθεση ένός ακόμα καναλιού με ντοκιμαντέρ, φυσικά από τον OTE TV.

Και τη νέα σεζόν, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV απολαμβάνουν το πλουσιότερο μπουκέτο καναλιών στην ελληνική αγορά με πάνω από 80 ψηφιακά κανάλια, μόνο με 21,90 ευρώ το μήνα (πλήρες πακέτο ).

Είστε έτοιμοι;