Κινηματογραφικές χορογραφίες σε 3d

step-up
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Για πέμπτη φορά στην ιστορία του…σύγχρονου σινεμά οι γνωστοί άγνωστοι χορευτές έρχονται για να μας μαγέψουν.

Το Step up: all in είναι το πέμπτο σίκουελ των step up ταινιών που έχει αγαπήσει το κοινό από το 2006. Από τότε που ο Channing Tatum και η  Jenna Dewan-Tatum μοιράστηκαν τα λικνίσματά τους στην κινηματογραφική οθόνη.

Σήμερα σε σκηνοθεσία Trish Sie, η χορευτική ομάδα ξανασυντάται, με άλλους πρωταγωνιστές. Μετά από πολλές προσπάθειες στο Χόλιγουντ η ομάδα του Σον (Ryan Guzman) διαλύεται και επιστρέφει στο Μαϊάμι χωρίς εκείνον.

Αρνούμενος να εγκαταλείψει το όνειρο του, ο Σον μένει στο Λος Άντζελες. Όταν μαθαίνει για έναν επερχόμενο διαγωνισμό χορού στο Λας Βέγκας, που θα μπορούσε να αποτελέσει μοναδική ευκαιρία ζωής, θα συνεργαστεί με ορισμένους εξαιρετικούς χορευτές, για να δημιουργήσουν μια νέα ομάδα χορού.

Ο Σον και ο Μους (Adam G. Sevani) σύντομα συγκεντρώνουν τους LMNTRIX, ένα χορευτικό γκρουπ, με τους πιο ταλαντούχους χορευτές της περιοχής. Η όμορφη και πεισματάρα Άντι (Briana Evigan) είναι αυτή που ξεχωρίζει. Το πρωτάθλημα πλησιάζει. Ποιος θα είναι ο τελικός νικητής;

Σκηνοθεσία: Trish Sie, πρωταγωνιστούν: Alyson Stoner, Briana Evigan, Izabella Miko, Ryan Guzman, Adam G. Sevani, Stephen Boss κ.α. Η ταινία προβάλλεται από την Odeon.