Η συγκλονιστική μεταμόρφωση της Jennifer Aniston

aniston
ΤΡΙΤΗ, 09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Η Jennifer Aniston, η sweetheart της Αμερικής (ναι, και δική μας άντε) …παραμορφώθηκε.

Σα να ωριμάζει. Σα να θέλει να πείσει ότι δεν είναι μόνο για κωμωδία. Σα να θέλει να αποποιηθεί λίγο το ρόλο της «γλυκανάλατης» Rachel που την στοιχειώνει εδώ και 2 δεκαετίες, η Aniston κάνει …στροφή στην καριέρα και την εμφάνισή της.

Και τι στροφή; 180 μοιρών (και βάλε). Στη νέα της ταινία «Cake» υποδύεται μία γυναίκα που υποφέρει από εθισμούς, θυμό και αυτοκτονικές τάσεις μετά από ένα τραγικό ατύχημα, που τη σημαδεύουν εσωτερικά και εξωτερικά για πάντα.

Η εμφάνισή της προμηνύει άσχημες καταστάσεις. Σημαδεμένη στο πρόσωπο, με φυσικά (;) καστανά μαλλιά, απεριποίητη και σίγουρα πολύ μακριά από τη συνήθως λαμπερή της εμφάνιση, η Aniston δήλωσε, στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο, όπου παρευρέθηκε «Είναι υπέροχο και απελευθερωτικό να αφήνεσαι και να βλέπεις έτσι τον εαυτό σου σε μία τεράστια οθόνη».

Η ταινία, σε σκηνοθεσία του Daniel Barnz και με συμπρωταγωνιστές της Aniston τους Adriana Barazza, Sam Worthington και Anna Kendrick, απέσπασε πολύ καλές κριτικές και αν κανείς θεωρήσει το χειροκρότημα σαν οδηγό και οιωνό, μάλλον έρχονται βραβεία.