«Εβίβα» από γνωστούς Έλληνες πρωταγωνιστές

ebiba
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Ο Δημήτρης Πιατάς, ο Γιώργος Κοτανίδης και ο Άλκης Παναγιωτίδης…πίνουν στην υγεία μας στην τελευταία ταινία των Δημήτρη Νάκου και Αμέρισσας Μπάστα.

H νέα ταινία μικρού μήκους «Εβίβα», ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της (τα οποία έγιναν αποκλειστικά στην Εύβοια υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου) και πλέον είναι έτοιμη να ακολουθήσει το δρόμο της στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Πρώτη στάση το 37ο Διεθνές Φεστιβάλ μικρού μήκους ταινιών Δράμας, ενώ θα ακολουθήσει η προβολή της στο 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας-Νύχτες Πρεμιέρας και στο 4ο Micro μ Festival.

Η κοινωνική κωμωδία, σε σενάριο Δημήτρη Νάκου, έχει σαφή στοιχεία μιας καλοστημένης road movie, που βασίζεται στη φιλία τριών ανδρών. Η ιστορία εξελίσσεται καθώς παρακολουθούμε το ταξίδι δυο φίλων προς το χωριό του τρίτου φίλου τους με σκοπό να παρευρεθούν στην κηδεία του. Μια σειρά από απρόσμενες καταστάσεις καθυστερούν τους φίλους από την έγκαιρη άφιξη στον προορισμό τους και τους οδηγούν τελικά σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και επαναπροσδιορισμού της σχέσης τους και των αξιών της φιλίας και της ζωής.

Την παραγωγή της ταινίας υπογράφει η t-shOrt, ενώ ως συμπαραγωγοί συμμετέχουν η start now και η Stefilm.