Γάμος, αποκαλύψεις και βραβεύσεις για τον George Clooney

clooney
ΤΡΙΤΗ, 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Η ώρα για τον 2ο γάμο της χρονιάς (ο πρώτος ήταν φυσικά οι Brangelina) έφτασε και μαζί με τις ετοιμασίες, ο γόης του Χόλιγουντ έχει να παραλάβει και ένα βραβείο Cecil B. DeMille για την προσφορά του.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα ένα ένα. Εν αρχή ήν η βράβευση (για να εντείνουμε την αγωνία). Η Ένωση Ξένων Ανταποκριτών του Χόλιγουντ ανακοίνωσε ότι φέτος τιμά τον George Clooney για τη συνολική του προσφορά στον κινηματογράφο και η τελετή παράδοσης του βραβείου θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιανουαρίου του 2015.

Ο οσκαρικός Clooney, έχει διαπρέψει ως ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός ενώ φέτος βγήκε στις αίθουσες η πέμπτη του ταινία ως σκηνοθέτη, το «Μνημείων Άνδρες».

Σε ότι αφορά το βραβείο Cecil B. DeMille που φέρει το όνομα του σπουδαίου σκηνοθέτη του Χόλιγουντ, θεωρείται ένα από τα πιο τιμητικά στο χώρο της υποκριτής. Κάτοχοι του ίδιου βραβείου είναι επίσης οι Jodie Foster, Morgan Freeman, Robert de Niro, Steven Spielberg, Μartin Scorsese, Robin Williams και Barbra Streisand ενώ πέρυσι τιμήθηκε ο Woody Allen, ο οποίος επειδή ποτέ δεν παρευρίσκεται στις βραβεύσεις του έστειλε αντ’ αυτού την Diane Keaton.

Στα του γάμου τώρα, ο αιώνια εργένης είναι γνωστό ότι πλέον ανήκει στην κάστα των μελλοντικά δεσμευμένων και επίσημα πια με την αγαπημένη του, δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την Amal Alamuddin.

Πρόσφατα μάλιστα η ιταλική Corriere de la Serra, δημοσίευσε λεπτομέρειες του γάμου, που διέρρευσαν και μας ενημέρωσαν ότι κουμπάρος θα είναι ο φίλος του Clooney από το 2007 Water Veltroni, ο οποίος είναι πρώην δήμαρχος της Ρώμης. Ο γάμος θα γίνει στη Βενετία (όπως άφησε να εννοηθεί ο ίδιος ο Clooney0 καθώς εκεί γνωρίστηκε το ζευγάρι.

Το τριήμερο γλέντι θα καταλήξει σε μία τελετή στο παλάτι του 14ου αιώνα Ca’Farsetti, ενώ φημολογείται ότι οι καλεσμένοι θα μείνουν στο επτάστερο Hotel Aman, έναν επίγειο παράδεισο στη Βενετία. Η τιμή του δωματίου μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα, ξεκινά από 1.600 δολάρια τη βραδιά και φτάνει ως τα 5.180 δολάρια, για μία σουίτα.

Το νυφικό θα είναι του οίκου Oscar de la Renta ενώ οι καλεσμένοι θα διασκεδάσουν υπό τους ήχους της Lana Del Rey. Μεταξύ αυτών των καλεσμένων οι: Bono, Ellen Barkin, Sandra Bullock, Matt Damon, Brad Pitt και Julia Roberts.

Όλα αυτά θα συμβούν στις 27 Σεπτεμβρίου στο Belmond Hotel Cipriani, που βρίσκεται στο νησάκι Giudecca, το οποίο έχει θέα στη Βενετία. Αν φυσικά ισχύουν οι φήμες.