Μαθήματα επιβίωσης στη χώρα των ζόμπι

battery
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Έχοντας αποσπάσει το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο Horrorant Film Festival «FRIGHT NIGHTS» 2014 της Αθήνας, η ταινία «The battery» τα βάζει με τους νεκροζώντανους.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Jeremy Gardner (ο οποίος πρωατγωνιστεί κιόλας), η ταινία δίνει μαθήματα επιβίωσης. Δύο πρώην παίχτες του μπέιζμπολ, ο Μπέν (Jeremy Gardner) και ο Μίκι (Adam Cronheim), διασχίζουν άσκοπα έναν ερημικό δρόμο της Νέας Αγγλίας.

Ακολουθούν τα μονοπάτια μες στα δάση για να αποφύγουν τα αιμοβόρα ζόμπι που φρουρούν τις πάλαι ποτέ πολύβουες πόλεις. Για να επιζήσουν πρέπει να ξεπεράσουν τις εντελώς διαφορετικές προσωπικότητές τους: ο Μπεν, από τη μία, έχει ενστερνιστεί τον άγριο νομαδικό τρόπο ζωής, ενώ ο Μίκι, απ΄ την άλλη, αδυνατεί να δεχθεί τη σκληρή πραγματικότητα του νέου κόσμου, αρνείται να συμμετάσχει στα βίαια παιχνίδια του Μπεν και αναπολεί τις ανέσεις που κάποτε ήταν δεδομένες: ένα κρεβάτι, ένα κορίτσι, και ένα ασφαλές μέρος για να μείνει.

Όταν οι δύο άντρες ακούν μια ραδιοφωνική μετάδοση από μία ασφαλή, καλά προστατευμένη κοινωνία, ο Μίκι δεν θα σταματήσει μέχρι να την βρει και να εγκατασταθεί εκεί, ακόμα κι αν είναι σαφές ότι δεν είναι ευπρόσδεκτος.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας, όπως κυκλοφόρησε στο youtube.

Σκηνοθεσία: Jeremy Gardner, πρωταγωνιστούν: Jeremy Gardner, Adam Cronheim, Niels Bolle, Alana O'Brien, Jamie Pantanella, Larry Fessenden. Η ταινία προβάλλεται από τη Filboy Pictures.