Η οικογένεια Bruni στο σφυρί

bruni
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Η αδερφή της Carla Bruni Sarkozy, η ηθοποιός και σκηνοθέτις Valeria Bruni Tedeschi, «ξεδιπλώνει» χωρίς ταμπού τα ένοχα μυστικά της οικογένειάς της και διακρίνεται στις Κάννες.

Η Valeria Bruni Tedeschi ξεχώρισε πέρυσι στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών καθώς ήταν η μοναδική γυναίκα που συμμετείχε στο διαγωνιστικό τμήμα. Σκηνοθέτις, σεναριογράφος και πρωταγωνίστρια μεταφέρει την τραγελαφική περίπτωση της οικογένειάς της στην οθόνη.

Στην ταινία της «Ένας Πύργος Στην Ιταλία» μάλιστα τολμά να χρησιμοποιήσει την ίδια της τη μητέρα (μη ξεχνάτε ότι μιλάμε για την πραγματική πεθερά του Nicolas Sarkozy) αλλά και τον σύντροφό της στη ζωή.

Ως η 43χρονη Louise, κόρη μιας νεόπτωχης οικογένειας Ιταλών βιομηχάνων, η πρωταγωνίστρια ζει στο όμορφο διαμέρισμα της στο Παρίσι. Όσο η μητέρα της προσπαθεί να βγάλει χρήματα πουλώντας οικογενειακά κειμήλια και ανοίγοντας στο ευρύ κοινό τον πύργο τους στην ιταλική εξοχή, η Louise αναθεωρεί τις επιλογές της και ερωτεύεται παράφορα έναν νεότερο άντρα.

Μία ανορθόδοξη ερωτική ιστορία με φόντο μια οικογενειακή τραγωδία είναι τόσο θλιβερή όσο και κωμική στα χέρια της Valeria Bruni Tedeschi.

Σκηνοθεσία: Valeria Bruni Tedeschi. Πρωταγωνιστούν: Valeria Bruni Tedeschi, Louis Garrel, Filippo Timi, Marisa Bruni Tedeschi, Xavier Beauvois κ.α Η ταινία προβάλλεται από την Feelgood.