Ξεκινά γυρίσματα ο Tarantino

tarantino
ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Στην αρχή είχε εκνευριστεί που διέρρευσε το σενάριο. Μετά ευτυχώς τα νεύρα του πέρασαν και ανασκεύασε την αρχική του άποψη να μη γυρίσει τελικά το «The Hateful Eight».

Ο καιρός πέρασε όμως και ο μοναδικός Quentin Tarantino, σύμφωνα με το the Denver post, είναι πανέτοιμος για να ξεκινήσει στις 8 Δεκεμβρίου τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, «The Hateful Eight».

Το φιλμ, του budget των 44ων εκατ. δολαρίων, θα γυριστεί εξ’ ολοκλήρου στο Κολοράντο. Η τελευταία φορά που είχε γίνει μία κινηματογραφική παραγωγή τέτοιου μεγέθους στο Κολοράντο ήταν το 1969 με το «True Grit» και οι τοπικοί άρχοντες είναι πέραν του δέοντος ικανοποιημένοι με την απόφαση της παραγωγής καθώς η διαφήμιση αυτή συνεπάγεται χρήματα για την περιοχή.

Με τους Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Samuel L. Jackson και φυσικά τον Michael Madsen να έχουν ήδη κλείσει για την ταινία απομένει να ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί που θα εμπιστευτούν τον πολυβραβευμένο Tarantino, στο νέο του project.

Η ταινία παρακολουθεί 8 ανεξάρτητες και εκρηκτικές φυσικά προσωπικότητες, που θα βρεθούν κάτω από τη στέγη της ίδιας ταβέρνας όταν θα αναγκαστούν να αναζητήσουν καταφύγιο για να προστατευτούν από μία φονική χιονοθύελλα. Υπ’ όψιν, ότι όλα αυτά συμβαίνουν στο μετεμφυλιακό Wyoming και οι πρωταγωνιστές είναι κυνηγοί επικηρυγμένων – τι άλλο;

Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Quentin Τarantino, πιστολίδι θα υπάρχει – δεν το συζητώ- και όλοι εμείς οι φαν περιμένουμε εναγωνίως.