Η Helen Mirren κάνει ταξίδι 30,5 μέτρα μακριά

mirren Francois Duhamel
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Ο άνθρωπος που μας χάρισε το «Chocolat», ο Σουηδός σκηνοθέτης Lasse Hallström, μεταφέρει στην οθόνη το μυθιστόρημα του Richard C. Morais με την Helen Mirren φυσικά σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Και τα ονόματα δε σταματούν στην υπέροχη Helen Mirren καθώς στην παραγωγή βλέπουμε τους Steven Spielberg, Juliet Blake και Oprah Winfrey.

Η ταινία «Ένα Ταξίδι 30,5 Μέτρα Μακριά» (The Hundred-Foot Journey) αφηγείται την ιστορία μιας οικογένειας Ινδών, οι οποίοι, κυνηγημένοι από την πατρίδα τους αναγκάζονται να μετακομίσουν στη Νότια Γαλλία. Εκεί θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα, θα ξεκινήσουν ένα υπέροχο Ινδικό εστιατόριο το οποίο και θα εξοπλίσουν με όλη την αγάπη και το πάθος που έχουν για τη μαγειρική.

Μόνο που δεν έχουν υπολογίσει μια σημαντική λεπτομέρεια… Τον ανταγωνισμό! Ακριβώς απέναντί τους, υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια ένα επιτυχημένο ακριβό εστιατόριο, βραβευμένο με αστέρι Μισελέν. Μεταξύ των δυο «ανταγωνιστών», λοιπόν, θα ακολουθήσει μια γαστρονομική μάχη, η οποία δοκιμάζει τη δύναμη της αγάπης, της αφοσίωσης και της πίστης στο πλαίσιο της οικογένειας.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας, όπως κυκλοφόρησε στο youtube.

Σκηνοθεσία: Lasse Hallström. Πρωταγωνιστούν: Helen Mirren, Rohan Chand, Manish Dayal, Amit Shah κ.α. Η ταινία προβάλλεται από την Odeon.