This is legen...wait for it...dary!

neil
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Αφού διετέλεσε οικοδεσπότης των βραβείων Tony πέρυσι και των Emmy το 2013 και το 2009, ήρθε η ώρα για τον Neil Patrick Harris να υποδεχτεί και τους υποψηφίους των Oscar 2015.

Και ναι λοιπόν, μετά την απόλυτα επιτυχημένη Ellen DeGeneres στην παρουσίαση των Oscar του 2014, η σκυτάλη περνάει στον ταλαντούχο και χαρισματικό κύριο Neil Patrick Harris, γνωστό και μη εξαιρετέο για το χιούμορ του και τη θεατρικότητά του.

Πέντε βραβεία Emmy και το φετινό Tony για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο μιούζικαλ «Hedwig and the Angry Inch» μαρτυρούν, αν μη τι άλλο, ότι ο κύριος Harris ξέρει πώς να είναι εκπληκτικός επί σκηνής.

Το ίδιο περιμένουμε να δούμε και τη βραδιά των Oscar. Δουλειά δύσκολη αν σκεφτεί κανείς ότι χρειάζεται αμείωτη ενέργεια και αδιάκοπα καλή διάθεση προκειμένου να κρατήσεις το ενδιαφέρον του κοινού και των παρευρισκομένων ζωντανό.

Εξάλλου, δεν είναι λίγες οι φορές, που έχουμε δει να γίνονται γελοιότητες τη βραδιά των Oscar. Θυμηθείτε την ανόητη, ανούσια και σχεδόν βλακώδη «μεταμόρφωση» του James Franco, σε μία αποτυχημένη προσπάθεια να προκαλέσει γέλιο. Και το προκάλεσε αλλά μετά από πολλή παρότρυνση των floor manager.

Το βεβιασμένο γέλιο βέβαια ελπίζω να μην κυριεύσει στα φετινά Oscar. Ο Neil Patrick Harris εξάλλου δεν έχει δώσει καμία εντύπωση ότι μπορεί να πέσει σε αυτή την παγίδα. Είναι ευδιάθετος, χαρισματικός, ετοιμόλογος και όλα δείχνουν ότι θα τα καταφέρει περίφημα. Έστω και αν έχει να συναγωνιστεί μία εκπληκτική περυσινή Ellen DeGeneres.