Mr. Big: Η Carrie ήταν τόσο πόρνη!

carrie
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Κάποτε έπεφτε γονατιστός και της ζητούσε να γίνει γυναίκα του. Κάποτε την περίμενε ώρες ολόκληρες έξω από το σπίτι της. Κάποτε, κάποτε, κάποτε. Γιατί τώρα ο Mr.Big αποκαλύπτει την ωμή αλήθεια πίσω απο τη drama queen και fashion icon, Carrie Bradhaw. Πώς αλλάζει ο άνθρωπος!

Μιλώντας σε συνέντευξή του ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Mr. Big, Chris North υπερασπίστηκε το ρόλο του και απομυθοποίησε το όνειρο μιας παραμυθένιας (ή γεμάτης παραμύθιασμα) σχέσης που άλλαξε τον γυναικείο τρόπο σκέψης.

Η Carrie Bradshaw δεν υπήρξε ποτέ θύμα του Mr. Big. Ήταν ανεξάρτητη, δυναμική είπε ο 59άχρονος ηθοποιός και δεν αρκέστηκε σε αυτή μόνο την παρατήρηση.

«Ένα από πράγματα που λέω πάντα στον κόσμο είναι ότι ο Mr.Big δεν προσποιήθηκε ποτέ ότι ήταν κάτι άλλο. Η Carrie ήταν αυτή που προσπάθησε να προσποιηθεί ότι αυτός ήταν κάτι άλλο ενώ δεν ήταν. Αυτός ήταν πάντα ειλικρινής για τον εαυτό του- ποτέ δεν την απάτησε. Απλά η σχέση δεν λειτούργησε και αυτός προχώρησε και παντρεύτηκε κάποια άλλη, ενώ η Carrie συνέχισε να…με πόσους άντρες είχε πάει; Ήταν τόσο πόρνη!». Ως, ναι το ξεστόμισε.

Ο Mr. Big απομυθοποίησε έναν από τους πιο δυνατούς έρωτες στην σύγχρονη τηλεοπτική πραγματικότητα. Και συνέχισε «Υπάρχει μία λανθασμένη αντίληψη ότι η Carrie ήταν θύμα του αλλά αυτό δεν ισχύει- ήταν μία δυνατή, έξυπνη γυναίκα», συμπλήρωσε προσπαθώντας ίσως να διορθώσει ό,τι μπορούσε να σώσει.

Βέβαια, η ατάκα του αυτή ειπώθηκε χαριτολογώντας, αν και την Carrie δε νομίζω ότι θα την έπειθε το χιούμορ του. Ο Noth, αν και παντρεύτηκε την Carrie στο τέλος, χωρίς να έχει ανασφάλειες προφανώς για το …πλοούσιο παρελθόν της, παραδέχτηκε ότι με τη συμμετοχή του στο «The Good Wife» προσπαθεί πλέον να… σπάσει την κατάρα του Μr. Big.

Στα υπόλοιπα του Sex and the City, γιατι φυσικά δεν αρκέστηκε μόνο στο χαρακτηρισμό της Carrie Bradshaw, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά και για το δεύτερο σίκουελ της ταινίας, όχι και με τα καλύτερα λόγια: «Δε νομίζω ότι ήταν επιτυχία, αλλά θεωρώ ότι λόγω απληστίας δεν έβγαλε η ταινία τα χρήματα που περίμεναν. Νομίζω ότι θεωρήθηκε ως μια απόλαυση και ένας αποπροσανατολισμός (η ταινία), επειδή βγήκε στις αίθουσες μόλις ξεκίνησε η οικονομική ύφεση. Ποιος νοιάζεται για κάποιες γκόμενες στο Ντουμπάι, όταν δε μπορεί να πληρώσει την υποθήκη του σπιτιού του;» συμπλήρωσε αφοπλιστικά, ο North επιμένοντας ότι η Bradshaw δεν έπρεπε να ποτέ να φύγει από τη Νέα Υόρκη.

Με αυτά και με 'κείνα δεν του έχει γίνει καμία πρόταση για τη νέα τρίτη ταινία, που τον τελευταίο καιρό λέγεται ότι ετοιμάζεται και ο Chris North ό,τι μαθαίνει είναι μέσω twitter που λέει και ο ίδιος.

Πάντως, προσωπικά θεωρώ ότι παίζουν δύο σενάρια: είτε θέλει να αποποιηθεί το ρόλο επιτέλους (και δε θα έχει άδικο) άρα το βλέπω χλωμό να επιστρέφει ξανά ως Mr. Big αν και εφόσον γίνει η ταινία ( και αν και εφόσον του κάνουν πρόταση πια), είτε πάλι είναι και αυτός στο διαφημιστικό κόλπο, για να υπάρχει στα μέσα η προσδοκία της νέας ταινίας.

Μη ξεχνάτε εξάλλου τα υπονοούμενα μεταξύ SJP και των συμπρωταγωνιστριών της στο twitter. And the show (biz) must go on…