Οι πιο διάσημες σκηνές του σινεμά μέσα από τα Lego

lego
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Τα διάσημα Lego έκαναν το θαύμα τους. Ένα βίντεο με τις πιο διάσημες σκηνές του παγκόσμιου κινηματογράφου, μόνο όπως τα αντιλαμβάνονται τα Lego.

Μπορείς μέσα σε 2.20 (το πολύ) λεπτά να διηγηθείς όλη την ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου; Και μάλιστα με Lego; Φυσικά και μπορείς. Το εκπληκτικό βιντεάκι, όπως κυκλοφόρησε στο youtube, είναι μία μοναδικά δημιουργία. Ευφυέστατη και σίγουρα απολαυστική. Από τον Δράκουλα μέχρι τον Πι και από το «Χορεύοντας στη βροχή» μέχρι τον «Τιτανικό» και το «Pulp Fiction», τα Lego εισβάλλουν μέσα στις ταινίες και γίνονται αυτοί οι πρωταγωνιστές.

Και αν ήδη εντυπωσιαστήκατε από το βίντεο, μάλλον θα μείνετε (και εσείς) με το στόμα ανοιχτό, όταν μάθετε ότι πρόκειται για μία δημιουργία του 15άχρονου (ναι, καλά διαβάσατε) Morgan Spence. Ο ταλαντούχος πιτσιρικάς χρειάστηκε 3 εβδομάδες για να "ενώσει" το κινηματογραφικό του αυτό δημιούργημα. Και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Αλήθεια, εσείς πόσες από τις διάσημες σκηνές από αυτές τις ταινίες, που μας παρουσιάζουν τα Legο, με το δικό τους μοναδικό τρόπο, αναγνωρίζετε;