Συνέχεια για τους "Φύλακες του Γαλαξία"

guardians
ΤΡΙΤΗ, 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Η ταινία "Guardians of the Galaxy', Φύλακες του Γαλαξία η ελληνική μετάφραση, κατέρριψε κάθε προσδοκία και συνεχίζει απτόητη.

Όσο παράδοξο και αν ακούγεται, η ταινία κατάφερε να κερδίσει τους πάντες. Ακόμα και τους πιο σκληροπυρηνικούς των θεωρητικών της κριτικής κινηματογράφου. Η σαρωτική επιτυχία της εξαργυρώθηκε σε φήμη και χρήμα φυσικά. Πολύ χρήμα.

Φυσική εξέλιξη, ένα σίκουελ. Ο σκηνοθέτης και συν-σεναριογράφος της ταινίας, James Gunn, σε συνέντευξή του στο Variety, μίλησε για τις προθέσεις του να συνεχίσει με νέες περιπέτειες των γαλαξιακών αυτών ηρώων.

Οι αποκαλύψεις του σοκαριστικές. "Θα είναι μία τεράστια έκπληξη από την αρχή της ταινίας. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι μέσα στα πρώτα 10 λεπτά σκοτώνονται όλοι οι χαρακτήρες" είπε χαριτολογώντας φυσικά ο Gunn. Στη συνέχεια ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι και οι πέντε αρχικοί Φύλακες επιστρέφουν για έναν δεύτερο γύρο υπεργαλαξιακής περιπέτειας, έχοντας αυτή τη φορά στο πλευρό τους και μία νέα ομάδα ηρώων.

"Την 1η Αυγούστου, ημέρα που πρωτοκυκλοφόρησε η ταινία, την πέρασα γράφοντας το Guardians 2. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος και τελικά κατάφερα να αφήσω επιτέλους την παλιά ιστορία και να ξεκινήσω μία νέα. Πάντα αντιμετώπιζα αυτό το ζήτημα σαν ένα ολόκληρο σύμπαν, όχι σαν μία μόνο ιστορία" είπε αφήνοντας να εννοηθεί, ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο συναρπαστική.