Η Tori Spelling και ο Έμπολα

tori
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Πολλές φορές οι φήμες ξεφεύγουν από κάθε επιτρεπτό και ανεπίτρεπτο όριο, αλλά όχι και έτσι.

Την περασμένη εβδομάδα, η γνωστή Donna Martin -Tori Spelling νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Cedars Sinai, όπως ανέφερε το ΤΜΖ. Ο συγκεκριμένος ιστότοπος δε, δεν είναι και ό,τι πιο έγκυρο στην ενημέρωση. Περισσότερο κουτσομπολιό για να λέμε την αλήθεια αλλά στην περίπτωση της Tori μάλλον οι φήμες ξέφυγαν αρκετά.

Στους φρενήρεις ρυθμούς ενός αστείρευτου κυνηγητού για νούμερα, η Tori όπως είπαμε νοσηλεύτηκε με συμπτώματα έντονου βήχα. Μάλιστα, η περίπτωσή της ήταν αρκετά σοβαρή βρογχίτιδα και με εμφανή τον κίνδυνο να πάθει πνευμονία, οι θεράποντες ιατροί την έβαλαν σε «απομόνωση». Λογική εξέλιξη για όσους δουλεύουν στα νοσοκομείο, αλλά αν είσαι παιδί των media η ερμηνεία είναι μία: Έμπολα.

Δεν ήθελε πολύ να γίνει viral: Η Tori Spelling σε καραντίνα, όπως οι ασθενείς με Έμπολα (παρεμπιπτόντως όταν το διαβάζεις βλέπεις μόνο Tori και Έμπολα, για τη λεπτομέρειες «όπως» ούτε λόγος). Ο τίτλος ήταν αρκετά «πιασάρικος» για να προκαλέσει πανικό. Βλέπεις αν συνδυάσεις τη μάστιγα των ημερών με το Χόλιγουντ το αποτέλεσμα είναι …εκπληκτικό (ας το πούμε έτσι).

Αν και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε ότι η γυναίκα δεν είχε Έμπολα (φυσικά) απλά εισήχθη για παρακολούθηση καθώς είχε βρογχίτιδα (και κάποια μόλυνση στη ρινική κοιλότητα), η Tori χρειάστηκε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες συνεντεύξεις τύπου για τη δεύτερη σεζόν του reality της.

Και εκεί τελικά είναι το δράμα. Γιατί, συγνώμη κιόλας για τον Έμπολα ευελπιστώ ότι θα βρεθεί θεραπεία (ετοιμάζεται το εμβόλιο), για το show της όμως διατηρώ σοβαρές αμφιβολίες.

Πάντως ελπίζω μετά από αυτό να μην αρχίσει κανένα νέο μήνυμα "Tori Spelling, Vaccinates" κατά τo κλασικό "Donna Martin Gratuades".

Σόφη Ζιώγου
[email protected]