Ο Matthew McConaughey έχει το δικό του αστέρι

matthew
ΤΡΙΤΗ, 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Μετά από ένα Oscar Α΄ ανδρικού ρόλου και έναν ολόκληρο χρόνο που μιλάμε για τη μετάλλαξη του Matthew McConaughey σε πρωτοκλασάτο ηθοποιό, ήρθε η ώρα να αποκτήσει το δικό του αστέρι στο Hollywood.

Ο πρωταγωνιστής του Interstellar, έχοντας στο πλάι του τη γυναίκα του Camila Alves και τα τρία του παιδιά, Levi, έξι ετών, Vida, τεσσάρων και τον μόλις 22 μηνών Livingston, τα οποία σπάνια εκθέτει στα φώτα της δημοσιότητας, παρευρέθηκε στην ειδική τελετή για την τιμητική αυτή διάκριση τη Δευτέρα.

Απλός, σεμνός και κολακευμένος από το δικό του αστέρι στο «Walk of Fame» ο McConaughey, παίρνοντας το λόγο μίλησε για τα όνειρα, που έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει μέσω της δουλειάς του αλλά και για την οικογένειά του, την κοινή επιλογή με τη σύζυγό του να μεγαλώσουν τα παιδιά τους στο Texas, μακριά από το λαμπερό Hollywood, δίπλα στη γιαγιά τους, την 82άχρονη μητέρα του και την υπόλοιπη οικογένεια.

Στην τελετή παρευρέθηκαν και οι συνεργάτες του από το Interstellar, ο σκηνοθέτης Christopher Nolan και οι συμπρωταγωνίστριές του, Anne Hathaway και Jessica Chastain.