Στο πλάι του Ben Stiller η Penelope Cruz

cruz
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Έχουν ακουστεί αρκετά για το σίκουελ του Zoolander και πλέον οι φήμες επιβεβαιώνονται με την Penelope Cruz να συμπρωταγωνιστεί δίπλα στον Ben Stiller.

Το σίκουελ ήταν σε μία «δημιουργική» διαδικασία για αρκετά χρόνια, με πολλά πιθανά σενάρια να έχουν απορριφθεί κατά καιρούς. Όμως ο ηθοποιός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και αρραβωνιαστικός της Jennifer Aniston, Justin Theroux, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και έτσι ο Ben Stiller θα ξαναυποδυθεί αλλά και θα σκηνοθετήσει τον διάσημο ρόλο του, αν και άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο Theroux θα αναλάβει και το πόστο του σκηνοθέτη. Αυτό μένει να διευκρινιστεί ακόμα.

Βέβαια, ελάχιστα γνωρίζουμε για την πλοκή της ιστορίας του σίκουελ αυτού, αλλά μιας και η ταινία βγαίνει  σχεδόν 15 χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία με τον Zoolander, προφανώς θα βρούμε τον Stiller και τον Owen Wilson (στο ρόλο του Hansel) να έχουν απορριφθεί από τη βιομηχανία της μόδας αλλά να μην εγκαταλείπουν το όνειρό τους να κάνουν «όνομα» στο διεθνές στερέωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, δεν υπάρχει επιβεβαίωση ότι ο Wilson ή ο Will Ferrell θα επιστρέψουν στη νέα ταινία, αλλά όλοι ελπίζουν σε αυτό.