O Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ο κύριος Πάντινγκτον

paddington
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Ο παραγωγός του Χάρι Πότερ επιστρέφει για μας συστήσει έναν νεαρό Περουβιανό αρκούδο: τον κύριο Πάντινγκτον.

Ο Πάντινγκτον – που στην ελληνική εκδοχή της ταινίας ακούγεται με τη φωνή του Γιάννη Τσιμιτσέλη ενώ στα αγγλικά του Colin Firth- αγαπά με πάθος οτιδήποτε αγγλικό και ταξιδεύει μέχρι το Λονδίνο με σκοπό να βρει ένα φιλόξενο σπίτι.

Αν και αρχικά διαπιστώνει, με τον πιο σκληρό τρόπο, ότι η ζωή στην πόλη δεν είναι τόσο εύκολη και εντυπωσιακή όσο φανταζόταν, δεν θα αργήσει να πέσει πάνω στην ευγενική οικογένεια των Μπράουν, οι οποίοι αφού διαβάσουν την ταμπέλα που έχει κρεμασμένη στο λαιμό του (“Παρακαλώ φροντίστε αυτόν τον αρκούδο”) αποφασίζουν να τον πάρουν μαζί τους, προσφέροντάς του μια προσωρινή διαμονή στον παράδεισο.

Όλα δείχνουν ήρεμα κι ωραία στη νέα αυτή συνύπαρξη, μέχρι τη στιγμή που το σπάνιο αρκουδάκι θα τραβήξει την προσοχή μιας σατανικής ταριχεύτριας ζώων, την οποία υποδύεται η μοναδική Nicole Kidman.

Δείτε το τρέιλερ, όπως κυκλοφόρησε στο youtube.

Σκηνοθεσία: Paul King. Πρωταγωνιστούν: Nicole Kidman, Colin Firth, Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters.Φωνές στα ελληνικά: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Φώτης Πετρίδης, Πέτρος Δαμούλης, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Μάντυ Λάμπου, Κώστας Δαρλάσης, Λίλα Μουτσοπούλου, Βασίλης Μήλιος, Γιώργος Σκούφης, Στεφανία Φιλιάδη, Ναταλία Κατσαρού. H ταινία προβάλλεται από την Odeon.